Ana Sayfa Haber Arkham Origins’in geliştiricilerinden iki yeni DC oyunu geliyor!

Arkham Origins’in geliştiricilerinden iki yeni DC oyunu geliyor!

WB Montreal, iki yeni DC Comics oyunu hazırlamayı planlıyor.

2013 yılında piyasaya sürdüğü Batman: Arkham Origins oyunu ile tanınan Warner Bros. Montreal stüdyosu, tekrardan DC evrenine dalıyor. Stüdyonun yeni iş ilanıyla birlikte ortaya çıkan bilgiye göre, geliştirici şirket, iki yeni DC Comics oyunu geliştirmeyi planlıyor.

IGN tarafından bulunan bilgilere göre, WB Montreal iki yeni AAA oyun projesi üzerinde çalışmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte yeni çalışanları bünyesine katmayı düşünen firma, 11 adet boş pozisyon için iş ilanında bulundu. Aranan pozisyonların başında ise artist, programcı ve animatörler geliyor.

Doğal olarak yeni projeleri hakkında herhangi bir bilgi paylaşmayan WB Montreal, bu kıt bilgilerle spekülasyonların önünü şimdiden açtı. Suicide Squad filminin önümüzdeki yıl çıkacak olması yeni oyunlarından birinin bu yönde olabileceği tahminlerini ortaya çıkarıyor. Ayrıca Superman de oldukça mantıklı bir tahmin. Tüm bunların dışında Warner Bros. Montreal, Arkham serisine yeni bir oyunla da devam edebilir.

İşte IGN’in ulaştığı o bilgiye ait ekran görüntüsü:

WB Montreal stüdyosu tarafından yapılması planlanan iki yeni DC oyununa ait görüntü
WB Montreal stüdyosu tarafından yapılması planlanan iki yeni DC oyununa ait görüntü

2 Yorum

  1. Arkham origins güzel oyundu eyvallahta bir çok açıdan hatalıydı umarım yapılan hataları bu yapacakları oyunlarda da tekrarlamazlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version