Ana Sayfa Oyun Haberleri Uncharted 4’ün çoklu oyuncu modu DLC’lerinin tamamı ücretsiz olacak

Uncharted 4’ün çoklu oyuncu modu DLC’lerinin tamamı ücretsiz olacak

Naughty Dog, Uncharted 4'ün tüm çoklu oyuncu DLC'lerini ücretsiz olarak sunacak.

Çıkışına bir hafta gibi bir süre kalan Unharted 4: A Thief’s End‘in içerik paketlerinin ücretsiz olarak yayınlanacağı açıklandı.

Naughty Dog, PlayStation Blog üzerinden yayımladığı yeni bir yazı ile Uncharted 4’ün çoklu oyuncu moduyla ilgili ileriye yönelik planları hakkında bilgi verdi. Oyunun tasarımcısı Robert Cogburn tarafından yazılan blog yazısında, oyunun çıkışından sonra yayınlanması düşünülen tüm DLC’lerin herkes için ücretsiz olacağı, DLC’lerin içeriğindeki yeni haritaların ve modların tüm oyuncuların erişimine açık olacağı belirtildi.

Oyunda mikro ödeme sisteminin de yer alacağı, DLC’ler ile oyuna eklenecek yeni eşyaların bu şekilde satın alınabileceği; ancak oyun içi eşyaları satın alırken mikro ödemenin dışında, oyun oynayarak kazanılan oyun için paranın da kullanılabileceği ifade edildi.

Ayrıca, Uncharted 4’ün çoklu oyuncu modu için yayınlanması planlanan DLC paketleri ve içerikleriyle ilgili bir yol haritası da paylaşıldı. 4 adet DLC’den ilki bu yaz, sonuncusu ise 2017’nin baharında çıkacak.

Uncharted 4'ün çoklu oyuncu modu için planlanan DLC'ler ve bu paketlerin içerikleri
Uncharted 4’ün çoklu oyuncu modu için planlanan DLC’ler ve bu paketlerin içerikleri

Yıllar süren geliştirme sürecinin ve birçok ertelemenin ardından Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, 10 Mayıs 2016’da PlayStation 4 konsoluna özel olarak çıkış yapacak. Oyun Türkiye’de Türkçe dublaj desteği de içerecek.

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version