Ana Sayfa Oyun Haberleri Uncharted 4, çıkışından 2 hafta önce raflarda yerini aldı!

Uncharted 4, çıkışından 2 hafta önce raflarda yerini aldı!

Normalde önümüzdeki ay çıkacak olan Uncharted 4: A Thief's End şimdiden raflarda satışa çıktı.

Çıkışına iki hafta kala Uncharted 4: A Thief’s End birilerinin eline geçti.

10 Mayıs’ta resmi olarak çıkış yapacak olan Uncharted serisinin muhtemel son oyunu Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, İngiltere ve Almanya’da şimdiden satışa sunuldu.

Bağımsız kaynaklara göre, Amazon Germany ve Amazon US şimdiden ön sipariş verenlerin oyunlarını göndermeye başladı. Aslında Amazon’dan oyunu ön sipariş vererek satın alanlar oyunu çıkışından önce elde edebilecekti. Ancak bu durum, birkaç gün öncesinden değil, iki hafta önceden oynama imkanı tanıyor.

Videogamer‘a konuşan oyunun erken alıcılarından biri, İngiltere’deki CEX mağazasına gittiğini ve kamera lensi alacağını ancak raflarda Uncharted 4‘ü gördüğünü söyledi. Oyunu denediğini de belirten bu kişi, oyunun gayet iyi çalıştığını, sadece küçük çaplı performans sorunları yaşadığını, elindeki oyunun kopyasında henüz çoklu oyuncu modunun aktif olmadığını ve Day One DLC’sinin mevcut olmadığını, aynı zamanda başarımların henüz açılmadığını da söyledi. Hikaye modunun ise sorunsuz olarak oynanabildiğini aktardı.

PlayStation 4‘e özel olarak hazırlanan Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu’nun birçok ertelemenin ardından 10 Mayıs’ta çıkacağı açıklanmıştı. Bundan önceki çıkış tarihi ise 25 Nisan’dı ve oyunu erkenden elde eden kişi, dün yani 25 Nisan’da Uncharted 4’ü satın aldığını ifade etti. Kısaca, CEX’in oyunun çıkış tarihini güncellememesi sonucu erkenden Uncharted 4’ü satışa çıkarmış olması, böyle bir sorunun ortaya çıkmasına neden oldu.

Son olarak dün, Uncharted 4’ün final fragmanı yayınlanmıştı. Aynı zamanda oyun, 10 Mayıs’taki çıkışıyla beraber Türkiye’de Türkçe dublaj desteği de içerecek.

 

2 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version