Ana Sayfa Film&TV Assassin’s Creed filminin büyük bir kısmı günümüzde geçecek

Assassin’s Creed filminin büyük bir kısmı günümüzde geçecek

Bu yılın merakla beklenen filmlerinden Assassin's Creed'in yüzde 65'inin günümüzü, yüzde 35'inin ise geçmişi konu alacağı açıklandı.

Bu yılın merakla beklenen filmlerinden Assassin’s Creed‘in yüzde 65’inin günümüzü, yüzde 35’inin ise geçmişi konu alacağı açıklandı.

Filmin yapımcısı Pat Crowley, IGN’e verdiği röportajda, Assassin’s Creed filminin içeriği hakkında bazı detayları paylaştı. Crowley’in dediğine göre, Assassin’s Creed filminin %65’lik kısmı günümüzde geçerken, sadece %35’lik kısmı ise geçmiş dönemleri yansıtacak.

Bu bağlamda, 15. yüzyıl İspanya’sında geçeceği söylenen yapım, Assassin’s Creed oyunlarıyla pek fazla benzerlik göstermeyecek. Zira, Assassin’s Creed oyunlarının neredeyse tamamı Amerika Kolonileri, Fransız Devrimi, Rönesans gibi geçmişteki tarihi dönemleri konu ediniyor.

Assassin’s Creed filmindeki bu geçmiş/günümüz döngüsü hakkında filmin başrol oyuncusu Michael Fassbender ise şöyle bir açıklama yaptı:

“Filmde, oyuna olan bağlılığımızı gösterecek şeyler kesinlikle yer alacak. Ancak, burada yaptığımız şey bir video oyunu değil, sinematik bir yapım. Bu nedenle, bazı yeni ve farklı şeylerin yer alacak olması doğal.”

21 Aralık 2016’da vizyona girecek olan Assassin’s Creed filminin ilk fragmanı ise geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve videoda yer alan müzik kullanımı ile olumsuz tepkiler almıştı.

Ubisoft‘un Assassin’s Creed adlı video oyun serisinden uyarlanarak hazırlanan filmin dışında, firmanın CEO’su Yves Guillemot, 2016’da yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkmayacağını, daha çok filme odaklanacaklarını açıklamıştı.

Assassin's Creed filminin posteri
Assassin’s Creed filminin posteri

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version