Street Fighter 5’in Yeni Karakteri Ken Masters Tanıtıldı!

Street Fighter 5 kadrosuna katılacak yeni karakter belli oldu: Ken Masters

Capcom tarafından Street Fighter V’in yeni karakteri açıklandı. Buna göre, Street Fighter 5’in karakter kadrosuna katılacak yeni isim Ken Masters olarak belirtildi.

San Diego‘da düzenlenen Comic-Con etkinliğinde duyurulan Street Fighter 5’in yeni karakteri Ken Masters, gösterişli komboları ve büyük hasarı ile ön plana çıkıyor.

Yeniden tasarlanan karaktere dair görsellerde burada paylaşıldı ve oynanış olarak önceki versiyonlarına göre farklı olması bekleniyor. Capcom ise Ken’in Street Fighter 5’teki versiyonu için resmi fragman ve görselleri daha sonra paylaşacak. Ayrıca Capcom’un daha önceden yaptığı açıklamalara göre, her Street Fighter 5 karakteri özel olarak tasarlanmakta ve bu amaç doğrultusunda Ken de oynanış bakımından özel olarak tasarlanıyor.

Ek olarak, panel sırasında karaktere dair kısa bir fragman da yayımlandı. Bununla birlikte fragmanında sonundaki ufak ayrıntı ise dikkat çekiyor. Bunun yeni bir karakter olma ihtimali çok yüksek ve yakın zamanda resmi duyurusu yapılabilir.

Street Fighter 5’in yeni karakteri Ken Masters fragmanı:

İlk Street Fighter oyunundan bu yana serinin her oyununda yer alan Ken‘in dışında Street Fighter III‘ten Alex ve Urien‘de Street Fighter V’e eklenebileceği iddia ediliyor. Fakat bu iddia, Capcom tarafından henüz resmi olarak doğrulanmadı.

Kısa fragmanın sonunda ortaya çıkan muhtemel yeni karakterin görüntüsü
Kısa fragmanın sonunda ortaya çıkan muhtemel yeni karakterin görüntüsü

Capcom, Street Fighter V’in betası için de tarih verdi. Buna göre, oyunun betası PlayStation 4 için 23 Temmuz‘da başlayacak. Ayrıca oyunun betasında 6 karakter yer alacak fakat ilk beta başlangıcında 4 karakter oynanabilir olacak, Daha sonra bunlara Cammy ve Birdie‘de katılacak.

Son olarak, Street Figter V, Mart 2016‘da PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak.

Önceki İçerikKôna İçin Yeni Görseller Paylaşıldı
Sonraki İçerikWarhammer: End Times Oyunculardan Yardım İstiyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz