Rocket League’in Satış Rakamları Açıklandı

Oyun ayrıca tüm platformlarda toplamda 5 milyondan fazla indirilmiş durumda.

Bu yazın en çok parlayan oyunlarından biri olan aksiyon-spor oyunu Rocket League‘in satış rakamları belli oldu. Valve ve geliştirici firma Psyonix tarafından yapılan açıklamaya göre, oyunun Temmuz ayındaki çıkışından bu yana, Steam üzerinden satılan PC sürümü, 1 milyondan fazla satış gerçekleştirdi. Sadece PC platformunu kapsayan bu rakam, oyunun ne kadar çok başarı yakaladığını göstergesi.

Temmuz sonu itibariyle, PC ve PlayStation 4 üzerinden toplamda 5 milyon indirme rakamını geçen oyunun, PS4 satışları ise beklentilerin biraz altında kaldı. Bunun sebebi ise Temmuz ayındaki PlayStation Plus oyunları arasında Rocket League’in de yer alması. Ancak böylece oyunun indirme rakamlarında artış yaşandı. Her durumda başarı yakalayan Rocket League, yeni DLC’lerle ve diğer platformlara çıkış yapma planları ile büyümeye devam edecek ve böylece Rocket League’in satış rakamları da artmaya devam edecek.

 

Rocket League’e Valve desteği!

Rocket League hakkındaki diğer bir gelişme ise, Valve ve geliştirici firma Psynoix’in yaptığı açıklama oldu. Açıklamaya göre, herhangi bir Steam cihazını ön sipariş edenlere – Steam Controller, Steam Link ya da Steam Machine– ücretsiz Rocket League verilecek. Buna ek olarak; Rocket League, SteamOS ve Mac platformlar için bu yılın sonlarına doğru çıkış yapacak.

 

Önceki İçerikXCOM 2’nin Çıkış Tarihi Ertelendi!
Sonraki İçerikFacebook’tan Kullanıcı Rekoru!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz