LoL Şampiyonluk Ligi sona erdi, sırada KMF var

7 haftalık maratonun sonunda LoL Şampiyonluk Ligi sona erdi ve puan durumu belli oldu. Sırada ise KMF (Kış Mevsimi Finali) var.

8 takımın bulunduğu LoL Şampiyonluk Ligi sona erdi. 7 haftanın sonunda puan durumu ve sıralama belli oldu. Oluşan puan durumuna göre KMF’ye (Kış Mevsimi Finali) katılma hakkı elde eden takımlar ve lige veda edecek olan takım belli oldu. 7. hafta sonucunda oluşan puan durumuna göre, Beşiktaş 12 galibiyet 2 mağlubiyet ile ligi birinci sırada bitirirken, son haftaya 3. sıradan giren Dark Passage, 12 galibiyet 3 mağlubiyet ile ligi ikinci sırada bitirdi. Son hafta bir sıra gerileyerek üçüncü sıraya düşen HWA Gaming’in ise 11 galibiyet 4 mağlubiyeti bulunuyor. Sıralamaya göre lige veda edecek olan takım ise son sıradaki ZONE eSports takımı. İşte 7 hafta sonunda oluşan puan durumu:

LoL Şampiyonluk Ligi Puan Durur - lolespor.com
LoL Şampiyonluk Ligi Puan Durumu – lolespor.com

2 “TIE-BREAK” MAÇI OYNANDI

Alınan sonuçlar ile DP ve HWA aynı puana sahip olurken, TT ve NumberOne arasında da eşitlik oldu. Bunun sonucunda bu takımlar kendi aralarında “tie-break” maçı oynadı ve eşitlik bozularak ligdeki ilk 6 sıra kesinleşmiş oldu.

 

KMF MAÇLARI BELLİ OLDU

Oynanan “tie-break” maçlarından sonra ligdeki puan durumuna göre Kış Mevsimi Finalleri için karşılaşmalar belirlendi. Buna göre, ilk iki sırada bulunan Beşiktaş ve Dark Passage, yarı finalden başlayacak. Çeyrek final karşılaşmaları ise HWA-TT ve Atlas-Number One takımları arasında gerçekleşecek. HWA-TT maçının kazananı Dark Passage ile eşleşirken, Atlas-Number One mücadelesinin galibi ise Beşiktaş ile yarı finalde eşleşecek. Kış Mevsimi Finalleri’nin çeyrek final mücadeleleri 21-22 Mart günlerinde Riot Games Türkiye ofisinde oynanacak ve LoL TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Önceki İçerik2014’ün En İyi 20 Indie Oyunu
Sonraki İçerikBattlefield Hardline için çözünürlük değerleri belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz