Killzone: Shadow Fall (PS4)

Killzone serisinin yapımcısı Guerilla Games yeni gizemli oyunu için Rainbow: Six Siege‘in arkasındaki yetenekli geliştiricileri bünyesine katıyor.

Ubisoft‘un geliştirdiği Rainbow: Six Siege’in yönetmenliğini yapan Simon Larouche, ki kendisi bundan önce 3 sene boyunca Guerilla’da Killzone 2‘de görev aldı, bu yılın Şubat ayından beri yeniden Guerilla Games’te henüz duyurulmamış bir proje üzerinde oyun yönetmeni olarak çalışıyor.

Yine Six Siege’de görev alan bir diğer isim Chris Lee de bu ay itibarıyla Guerilla Games’te Baş Oyun Tasarımcısı sıfatıyla çalışmaya başladı. Bu bağlamda, Horizon: Zero Dawn gibi yeni bir IP yaratan Hollanda merkezli Guerilla Games’in Aloy’un devam macerası için mi böyle bir girişimde bulunduğu yoksa Killzone serisini canlandırma adına mı adımlar attığı henüz net değil. Bunun dışında yepyeni bir oyun fikri ile karşılaşmamız da olası.

Öte yandan, Guerilla Games’in bu sene başında stüdyosunu taşıması ve ekibi 400 kişiye kadar genişletme planları yapması, aynı anda iki oyun projesinin yürütülebileceği ihtimalini de gündeme getiriyor.

Bunun dışında, Sony Worldwide Studios‘un Başkanı Shuhei Yoshida, şirket olarak çok oyunculu oyunlarda da daha başarılı markalar ortaya koymak istediklerini açıklamıştı. Belki de Guerilla Games, aynı Rainbow: Six Siege gibi tamamen online deneyim odaklı bir proje ile görevlendirilmiş olabilir – ki muhtemelen PlayStation 5 için olacaktır.

Önceki İçerikMarvel’s Spider-Man’de Platin Kupa kazanma oranı çok yüksek
Sonraki İçerikForza Horizon 4 inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz