Popüler oyunlardan en seksi kadın karakterler bu listede!

İşte oyun dünyasındaki en seksi kadın karakterler:

Rayne (BloodRayne serisi)

Oyun Dünyasındaki En Seksi Kadın KarakterlerRayne, diğer bir adıyla Agent BloodRayne, BloodRayne serisinin kurgusal karakteri. Majesco Entertainment tarafından geliştirilen oyun serisinin itibari kahramanı olan Rayne, serinin her iki oyununun yanı sıra, filmde ve çizgi roman serisinde de kendine y
er buluyor. Oyunda, İngilizce olarak Laura Baile tarafından seslendirilen karakter, BloodRayne: Betrayal’da Jessie Seely tarafından, Japonca olarak ise Romi Park tarafından seslendirildi. İlk filmde Kristanna Loken tarafından, ikinci filmde ise Natassia Malthe tarafından canlandırıldı.

 

Oyun Dünyasındaki En Seksi Kadın Karakterler

Jill Valentine (Resident Evil Serisi)

Jill Valentine, Capcom tarafından geliştirilen korku oyunu Resident Evil serisinin (Japonya’da Biohazard adıyla) kurgusal karakteri. İlk olarak serinin ilk oyunu olan Resident Evil’a 1996’da eklenen Valentine, ABD özel polis birimi STARS üyesidir ve  Resident Evil 3: Nemesis, Resident Evil: The Umbrella Chronicles, Resident Evil 5 ve Resident Evil: Revelations olmak üzere serinin birçok oyununda yer aldı.

 

 

Sophitia Alexandra (SoulCalibur Serisi)Oyun Dünyasındaki En Seksi Kadın Karakterler

Sophitia Alexandra, daha çok bilinen adıyla Sophitia, Soul serisinin kurgusal karakteri. Namco’nun Project Soul birimi tarafından geliştirilen karakter, oyun serisinin ilk oyunu Soul Edge’de ve devam oyununda yer alıyor.

 

 

Alyx Vance (Half Life 2)

Alyx VanceValve firmasının geliştirdiği Half-Life 2 ve devamında gelen Half-Life 2: Episode One ile 2007 Oyun Dünyasındaki En Seksi Kadın Karakterlersenesinin üçüncü çeyreğinde çıkan Half-Life 2: Episode Two oyunlarında yer alan hayali bir oyun kahramanıdır. İlk oyunda karşılaşılan Dr. Eli Vance‘in kızıdır. Oyunun bir kısmında ve Half-Life 2: Episode One’ın tamamında oyuncuya yardım eder. Alyx yirmili yaşlarının ortalarında, Combine denen bir yaratık ırkının saldırısına direnen birisi olarak oyunda geçer. Alyx Vance karakterinin görüntü ve sesi için Merle Dandridge isimli bir sinema oyuncusu ve şarkıcı kullanılmaktadır.

 

Tifa Lockhart (Final Fantasy VII)oyun-dunyasindaki-en-seksi-kadin-karakterler-tifa

Tifa Lockhart, Square Enix’in RPG oyunu Final Fantasy VII’de yer alan oyunun hayali kahramanlarından biri. Tetsuya Nomura tarafından tasarlanan ve geliştirilen karakter, Ehrgeiz isimli dövüş oyununda da yer alıyor. Ayrıca Final Fantasy VII’nin devam filmi CGI filminde ve diğer birçok yapımda da kendisine yer buluyor.

 

 

Samus Aran (Metroid Serisi)oyun-dunyasindaki-en-seksi-kadin-karakterler-samus

Samus Aran, Nintendo platformunun oyun serisi olan bilim kurgu, aksiyon-macera oyunu Metroid’in hayali kahramanıdır. 1986 yılında piyasaya sürülen Metroid isimli oyunda kendine yer edinmiştir.

 

 

Joanna Dark (Perfect Dark Serisi)oyun-dunyasindaki-en-seksi-kadin-karakterler-joannadark

Joanna Dark, Rare tarafından geliştirilen Perfect Dark isimli kurgusal evrenin hayali kahramanıdır. Joanna Dark, ilk olarak Nintendo 64’ün birinci şahıs nişancı oyunu Perfect Dark’ta ortaya çıktı ve tüm seride oynanabilir karakter olarak yer aldı. Oyunların dışında, Perfect Dark romanında ve çizgi romanında da hayat buldu.

 

 

Morrigan Aensland (Dark Stalkers Serisi)Oyun Dünyasındaki En Seksi Kadın Karakterler

Morrigan Aensland, Capcom tarafından geliştirilmiş olan  Darkstalkers dövüş oyunu serisinin karakteridir. Morrigan, 1994 yılındaki  Darkstalkers: The Night Warriors’da ortaya çıktı ve daha sonra serinin her oyununda yer aldı. Ayrıca Darkstalkers serinin dışında bazı çizgi roman ve filmlerde de kendine yer edindi.

 

Lara Croft (Tomb Raider Serisi)Oyun Dünyasındaki En Seksi Kadın Karakterler

Oyunun baş kahramanı Lara yaklaşık 10 yaşlarındayken Nepal‘de gerçekleşen uçak kazasında annesini kaybetmiş, kendi mucize eseri kurtulmuştur. Yaptığı keşiflerle anne ve babasının ölümlerini araştırmak ve onların izinden gitmek istemektedir. Annesi Amelia Croft, babası Abbington Malikanesi lordu Richard Croft‘tur. Lara’nın eğitmeni, babasının çok yakın bir arkadaşı olan Werner Von Croy‘dur. The Last Revelation‘da Lara Mısır’da bir enkazın altında kalır; Werner Von Croy onu ne kadar kurtarmak istese de yapamaz. Anılar’da Lara, Werner Von Croy ile tekrar karşılaşır, The Angel of Darkness‘ta Werner Von Croy öldürülür.

Önceki İçerikE3 2015 Öncesi Yayımlanan Oyun Fragmanları
Sonraki İçerikSOMA E3 2015 Fragmanı Yayımlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz