EA, Titanfall 2’nin bu yıl; Mass Effect: Andromeda’nın 2017’de çıkacağını doğruladı!

İki büyü yapım Titanfall 2 ve Mass Effect: Andromeda'nın çıkış tarihleri hakkında yeni bilgiler geldi.

İki büyü yapım Titanfall 2 ve Mass Effect: Andromeda‘nın çıkış tarihleri hakkında yeni bilgiler paylaşıldı.

Katıldığı bir teknoloji konferansında konuşan EA Games Mali İşler Müdürü Blake Jorgensen, şirketin gelecek planlarına yönelik açıklamalar yaptı. Önlerindeki büyük oyunlara değinen Jorgensen, Titanfall 2’nin bu yıl içerisinde çıkış yapacağını doğrularken, Mass Effect: Andormeda’nın ise 2017’nin ilk çeyreğinde çıkabileceğini belirtti.

Katıldığı bu konferansta röportaj veren Blake Jorgensen’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Önümüzdeki büyük bir yıl var… Yeni bir Battlefield oyunu üzerinde çalışmalarımız var. Ayrıca, üçüncü bir şirket olan Respawn tarafından geliştirilen Titanfall’un 2. oyunu da elimizdeki diğer bir yapım. Bunların dışında Mirror’s Edge’in yeni oyunu da çok yakın bir zamanda piyasada olacak. Mass Effect’in yeni oyunu Andromeda ise mali takvimimizin dördüncü çeyreğinde çıkış yapabilir durumda.”

Jorgensen’in söz ettiği ‘dördüncü çeyrek’ 2017’nin Ocak-Mart ayları arasındaki döneme denk geliyor. Buna göre, resmi olarak geliştirme aşamasında olduğu bilinen Titanfall 2, bu yıl içerisinde çıkış yapacak fakat E3 2015‘de duyurulan Mass Effect: Andromeda ise 2017’nın ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek.

Önceki İçerikUncharted 4: A Thief’s End bir kez daha ertelendi!
Sonraki İçerikWondershot İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz