Darksiders 2 Remaster Onaylandı, Darksiders 3’ün Sesleri Duyuldu

Darksiders 2 Remaster yeni nesil konsollar için onaylandı, Darksiders 3’ün ayak sesleri duyulmaya başladı.

2012 yılında çıkış yapan Darksiders 2 için “Deathinitive Edition” adındaki Darksiders 2 Remaster sürümü, oyunun haklarını THQ‘dan satın alan yayımcı şirket Nordic Games tarafından duyuruldu.

Oyunun yeni sürümü Darksider 2 Remaster ilk olarak sadece PlayStation 4 için doğrulanmıştı ancak daha sonradan Xbox One için de duyuruldu. Ayrıca bazı iddialara göre, Darksider 2 Remaster 2015’in son çeyreğinde çıkış yapacak.

Darksiders II Deathinitive Edition, her iki konsolda da 1080p olarak çalışacak ve ışıklandırma efektler, gölgeler, çevre detayları daha gelişmiş olarak karşımıza çıkacak.  Ek olarak, daha önceden yayımlanmış tüm DLC’leri içerisinde barındıracak. Fakat bu konu hakkında herhangi bir fiyat açıklaması yapılmadı.

Darksider 2’nin yeni versiyonu Gunfire Games tarafından geliştirilecek. Nordic Games’in ileriye dönük planları ise 2010 yılındaki Darksiders’ı yeni nesil konsollar için piyasaya sürmek ve Darksiders 3 için çalışmalara başlamak. Ama öncelikli hedef olarak Darksider II Deathinitive Edition gösteriliyor.

Önceki İçerikShadow Warrior 2 E3 2015’de Duyurulacak!
Sonraki İçerikSteam Yaz İndirimleri Başladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz