Cyberpunk 2077 PS Store’a geri döndü ancak PS4 versiyonu hala sorunlu

Standart PS4 konsolunda performans sorunları yaşanabileceği belirtiliyor.

Geçen yılın aralık ayındaki sorunlu çıkışından çok kısa bir süre sonra Sony’nin PlayStation Store’da satıştan kaldırdığı Cyberpunk 2077, altı ayı aşkın sürenin ardından tekrardan mağazada satışa sunuldu. Ancak oyundaki sorunların tamamı çözülmüş değil.

21 Haziran 2021 itibarıyla tekrar PlayStation Store’a eklenen Cyberpunk 2077 için PlayStation’ın resmi Twitter hesabından bir açıklama yayımlandı. Açıklamada, oyunun PS4 versiyonu için iyileştirme ve düzeltme güncelleştirmelerinin yıl boyunca yayınlanmaya devam edeceği ifade edilirken, en iyi tecrübeyi edinmek için PS4 Pro veya PS5 üzerinden oynanması tavsiye ediliyor. Kısacası, standart PS4 üzerinden oynayacaklar için oyunun satın alınması önerilmiyor.

Cyberpunk 2077’nin resmi Twitter hesabı da yayımladığı açıklamada benzer bir uyarıda bulundu:

“Biz tüm platformlar için oyunu iyileştirmeyi sürdürürken, kullanıcılar oyunun PS4 versiyonunda performans sorunları yaşamaya devam edebilir. Oyunun PS4 Pro ve PS5 versiyonları en iyi deneyimi sunacaktır.”

Öte yandan, Cyberpunk 2077’nin PS4 versiyonuna sahip olanlar, 2021’nin ikinci yarısında yayınlanması planlanan yeni nesil güncellemesi ile PS5 versiyonuna ücretsiz olarak yükseltebilecekler.

CD Projekt Red hack’lendi: Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3’ün kaynak kodları çalındı

Önceki İçerikAbandoned aslında Hideo Kojima’nın Silent Hill oyunu mu?
Sonraki İçerikParalel Evrenden Gelen Paket! – Ratchet & Clank: Rift Apart Basın Kiti Kutu Açılışı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz