Batman: Arkham Knight birçok kişi için hala sorunlu

Uzun bir ‘düzeltme süreci’nin ardından tekrar piyasaya sürülen Batman: Arkham Knight’ın PC sürümü hala birçok kişi için sorun yaratıyor.

İlk çıkışının ardından PC platformu için oldukça sorun yaratan ve çıkışından önce uzun süredir bilinmesine rağmen sorunları çözülmeyen Batman: Arkham Knight, daha sonra satıştan kaldırılmış ve geçtiğimiz günlerde uzun süren bir “düzeltme süreci”nin ardından tekrar PC için piyasaya sürülmüştü. Ancak gelen geribildirimlere bakılacak olursa hala birçok kişide çeşitli sorunlar meydana geliyor.

28 Ekim 2015 itibariyle Steam üzerinden tekrar satışa sunulan Batman: Arkham Knight PC sürümü, gelen ilk geribildirimlere göre, Windows 7 üzerinden bir süre oynadıktan sonra oyunun tekrar başlatması gerektiğini belirten sabit disk sorunları, birden fazla GPU barındıran sistemler için SLI/Crossfire desteğinin yer almaması, Windows 10 platformu için 12 GB RAM gereksinimi duyması gibi pek çok sorun barındırıyor.

Bu yukarıdaki sorunlar sadece Warner Bros. tarafından açıklananlar. Bunların dışında oyunun Reddit ve Steam sayfaları üzerinden yapılan kullanıcı yorumlarına bakacak olursak, birçok kişi daha henüz oyunu başlatabilmiş değil. Bazılarında ise oyunun satıştan geri çekilmesinden önce yaşanan performans sorunlarından daha fazla optimizasyon sorunu yaşanıyor.

Tüm bunların ardından oyunun yayıncısı Warner Bros.’un sıradaki hamlesi bekleniyor.

 

Önceki İçerikeSpor piyasası 2015’de 747 milyon dolara ulaştı, 2018 beklentisi 2 milyar dolar
Sonraki İçerikDriveclub, PlayStation VR Prototipinde 60 FPS’de Çalışıyor

2 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz