ARK: Survival Evolved, Xbox One’da performans sorunları yaşıyor

Erken Erişim oyun ARK: Survival Evolved'ın Xbox One sürümüne ait performans analizi, oyundaki teknik sorunları ortaya koydu.

Erken Erişim oyun ARK: Survival Evolved‘ın Xbox One sürümü teknik sorunlarla boğuşuyor.

İlk olarak PC platformu için çıkış yapan ve 2015’in Aralık ayında Xbox One için de piyasaya sürülen ve şu anda Xbox One’ın “Erken Erişim” oyunlar için sunduğu “Game Preview” kısmında yer alan ARK: Survival Evolved, Xbox One’da performans sorunları yaşıyor.

Digital Foundry tarafından hazırlanan performans testine göre, ARK: Survival Evolved, Xbox One’da 14fps kalitesine kadar düşebiliyor. Ekranda gözüken nesne sayısı arttıkça fps (saniye başına kare hızı) giderek azalmaya devam ediyor.

Gecikmelere neden olan bu performans sorununun yanı sıra, oyunun Xbox One çözünürlük değeri de 720p kalitesinin altında ve net görüntüler sunmuyor.

İşte Digital Foundry tarafından yapılan performans analizine ait video: 

Ancak her erken erişim oyunda olduğu gibi final sürümüne ulaşmadan bu tip oyunların bu tarz sorunlar yaşayabileceğini belirtmek gerekir.

Son olarak, ARK: Survival Evolved, Xbox One’da 1 milyon indirme rakamına ulaşmış ve oyuncu sayısında da PC’yi sollamıştı.

Önceki İçerikTürkiye’den Space Soldiers’ın da katıldığı Operation Kinguin’in ikincisi başlıyor
Sonraki İçerikBeşiktaş.Oyunhizmetleri, League of Legends Şampiyonluk Ligi’ne Güzel Bir Başlangıç Yaptı

1 Yorum

  1. Oyunun PC sürümü çıktığında da aynı sorunlar baş göstermişti. Bu sebepten dolayı oyunu geri iade etmiştim. Halende almayı düşünmüyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz