Ant-Man and The Wasp’ın çekimlerinin başlangıç tarihi belli oldu

Ant-Man'in devam filmi Ant-Man and The Wasp'ın çekimlerinin ne zaman başlayacağı netleşti.

Ant-Man‘in devam filmi Ant-Man and The Wasp‘ın çekimlerinin ne zaman başlayacağı netleşti.

Marvel’a yakın kaynaklardan gelen ilk bilgilere göre, Ant-Man’in devam filmi olan Ant-Man and The Wasp’in çekimleri bu yılın Haziran ayında başlayacak.

My Entertainment World adlı internet sitesi, son dönem Marvel filmlerinin çoğunda olduğu gibi Ant-Man’in ikinci filminin de Marvel’ın Atlanta’daki stüdyosunda çekilmeye başlayacağını belirtti.

Ant-Man and The Wasp’ta başrolde yine Paul Rudd olacak ve Scott Lang adlı karakteri canlandıracak. “Wasp” adlı süper kahramanı ise Evangeline Lilly, filmdeki adıyla Hope van Dyne, canlandıracak. İlk filmde de yer alan bu iki ismin dışında, yine ilk filmde gördüğümüz bilim insanı Hank Pym’e tekrardan Michael Douglas hayat verecek.

Ant-Man filmi, 2015’in Temmuz ayında vizyona girmişti. İkinci film olan Ant-Man and The Wasp ise ilk filmden tam olarak 3 yıl sonra yani 6 Temmuz 2018’de gösterimde olacak.

Diğer bir Marvel filmi olan Black Panther‘in çekimlerinin bu ay başlayacağı, Aralık ayında ortaya çıkmıştı. Yine aynı stüdyo tarafından çekimleri gerçekleştirilecek Black Panther’in vizyon tarihi ABD’de 16 Şubat 2018, Türkiye’de ise 6 Temmuz 2018.

Ant-Man and The Wasp’ta Evangeline Lilly’nin canlandıracağı Wasp karakteri, serinin ilk filminin en sonunda kostümüyle birlikte gözükmüştü. Ant-Man’in devam filmi 2015’in Ekim ayında resmi olarak duyurulmuştu.

Önceki İçerikGo4LoL 173 sonuçlandı; işte haftanın sıralaması
Sonraki İçerik6 milyondan fazla Final Fantasy XV piyasaya sürüldü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz