Yerli Yapım Korku Oyunu Palyaço Evi Çıktı!

“Self’in yapımcısı Ahmet K. Keleş’ten daha önce tecrübe etmediğiniz bir korku deneyimine hazır ol!”

Aslan Game Studio tarafından geliştirilen korku temalı oyun Palyaço Evi çıkışını gerçekleştirdi. İngilizce ve Türkçe dil desteğinin yer aldığı oyun aynı zamanda Steam Yeşil Işık programında da destek bekliyor.

Palyaço Evi; Windows, Mac, Linux ve mobil cihazlar için (iOS, Android, Windows Phone 8) çıktı! Tamamen ücretsiz olan bu korku dolu oyunu denemek istiyorsanız oyunun resmi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz

Oyunun açıklaması ise şöyle:

“Self’in yapımcısı Ahmet K. Keleş’ten daha önce tecrübe etmediğiniz bir korku deneyimine hazır ol! Manyak palyaçolarla dolu bu evden canlı çıkabilecek misin? Akıl hastası palyaçolarla dolu, güneş görmeyen bir evde mahsursun, anlamsız bir sebepten ötürü. Evden kaçmak için anahtarı bulman gerek. Rastgele bir yerde gizli. Palyaçolardan bazıları kötü niyetli ve seni öldürmek istiyor. Hangileri, bilmiyorsun. Elinde bir tabanca var, kendini savunmak için kullan. Anahtarın nerede olduğu ve hangi palyaçoların kötü niyetli olduğu her oynanışta değişmektedir. Oyun Türkçe dil desteği içermektedir.”

Oyunun fragmanını ise aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yerli yapım korku oyunu Palyaço Evi

Yerli yapım korku oyunu Palyaço Evi

Önceki İçerikLeague of Legends gnçtrkcll Ligi Başlıyor!
Sonraki İçerikDark Souls Serisinin Satış Rakamları Açıklandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz