Yepyeni Bir MOBA: Supernova

Bandai Namco, Primal Game Studio tarafından geliştirilen bilim kurgu temalı yeni MOBA oyunu Supernova’yı duyurdu. İlk bakışta League of Legends ve Starcraft’ın karışımı gibi duran bu oyun dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Henüz Alpha aşamasında oynama imkanı sunan eş zamanlı strateji ve MOBA’yı birleştirip başarılı bir oynanışa sahip olan Supernova, oyuncularını bekliyor. Hava uçaklarının, ağır makinelerin kullanılabildiği adeta uzay çağı savaşı dönen bu MOBA’dan keyif alacağınızı düşünüyoruz.

Supernova aslında insan ırkı ve uzaylıların savaşmasını tema edinmiş. Savaşçı, cyborg, robot gibi karakterlerin kontrolünü üstlenip karşınızdaki ırkı yenmelisiniz. Oynanış ve sinematik tanıtımlarına şöyle bir göz atalım:

Supernova Alpha kaydınızı yapmak için elinizi çabuk tutun!

www.supernovagame.com

 

Önceki İçerikLife is Strange Episode 2 çıkış tarihi belli oldu
Sonraki İçerikMetal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC çıkış tarihi açıklandı
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz