World of Tanks Blitz’de Tarafınızı Seçme Zamanı

Cadılar Bayramı’na özel olarak düzenlenecek Night Hunt etkinliğinde aydınlık taraf için mi savaşacaksınız karanlık mı?

Bundan 500 yıl önce, karanlık ve fırtınalı bir gecede aydınlığın ve karanlığın güçleri arasında büyük bir savaş oldu. Doğaüstü güçlerin savaşı sabahın ilk ışıkları ufkun üzerinden görünüp de aydınlık tarafın zaferini müjdeleyene dek sürdü. Fakat karanlığın güçleri savaş alanını mağlup biçimde terk etmeden önce meşum bir kehanette bulundular: bir gün geri döneceklerdi. Kehanetin gerçekleşme zamanı geldi. 10 Ekim’den 7 Kasım’a kadar World of Tanks Blitz’de tarafınızı seçmek zorundasınız.

Aydınlık taraf için mi savaşacaksınız yoksa karanlık mı? World of Tanks Blitz için düzenlenecek bu özel etkinlikte oyuncular korkutucu görünümlü ve eşsiz iki premium tanktan birini seçebilecekler. Kranlık tarafta, yarasaya dönüşmesiyle tanınan Karanlığın Prensi Dracula, 7. Seviye orta sınıf bir premium tank olan T6 Dracula’ya dönüşmüş halde kendisini seçecek oyuncuları bekliyor olacak. 2 saniye gibi hızlı ötesi bir tamir süresi olan T6 Dracula’yı yok etmek hiç kolay olmayacak.

Dracula’nın karanlığın güçlerini emri altında toplamasının önünde yalnız bir engel bulunuyor. Bu engel, günışığı mı dersiniz? Sarımsak mı? Yoksa sivri bir kazık mı? Hayır, T6 Dracula’yı öldürebilecek gümüş kurşunu aydınlık taraf adına çift namlusuyla savaş alanına çıkan 7. seviye premium tank avcısı Helsing H0 sıkacak. Bu eşsiz tank avcısı çift namlulu taretiyle savaş alanında adaleti tek başına tesis edebilecek güçte.

Korkutucu bir görünüme bürünen garajınızdan aracınızı seçtikten sonra etkinlik için özel olarak tasarlanan Işık Nişanları ve Karanlık Mühürleri adındaki oyun içi paraları biriktirmeniz gerek. Bu paraları kullanarak farklı seviyelerdeki görevleri açabilirsiniz. Savaşlar ise bu etkinlik için özel olarak tasarlanmış ve istediğini gibi katılabileceğiniz Cadılar Bayramı temalı haritalarda yapılacak. Etkinlik boyunca tamamladığınız her görev seviyesi için bolca oyun içi para ve Serbest Deneyim kazanabilirsiniz. Son seviyeyi de tamamladıktan sonra ödül olarak, kullandığınız premium tank ve 3 günlük premium hesap sizin olacak. Aklına mukayyet olmayı başararak 15 seviyenin tümünü tamamlayan gözü kara oyuncular ise her iki premium tankı garajına ekleyecek.

Önceki İçerikParamanya’ya Kanuni Sultan Süleyman Karakteri Geliyor
Sonraki İçerikVodafone Türkiye, iPhone 7 modellerini 14 Ekim’de satışa sunacak
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz