Westworld oyuncusu The Last of Us 2 kadrosuna katıldı

The Last of Us Part 2'nin oyuncu kadrosuna Westworld dizisinde rol alan Shannon Woodward dahil oldu.

The Last of Us: Part II - Naughty Dog/Sony Interactive Entertainment

Westworld dizisinde rol alan Shannon Woodward, The Last of Us: Part II‘nin kadrosuna dahil oldu.

Twitter hesabından bu gelişmeyi duyuran Woodward, oyunun yönetmeni Neil Druckmann ile birlikte stüdyodan bir fotoğraf da paylaştı.

Shannon Woodward’un The Last of Us 2’deki rolü hakkında ne oyuncunun kendisinden ne de oyunun yönetmeninden bir açıklama yapılmadı.

The Last of Us serisinin ilk oyunu 2013’te PlayStation 3, 2014’de ise Remastered olarak PlayStation 4 için çıkış yapmıştı. Serinin merakla beklenen devam oyunu 2016’nın Aralık ayında düzenlenen PlayStation Experience etkinliğinde duyurulmuştu.

İlk oyunun yönetmenlerinden biri olan Bruce Straley, devam yapımında görev almıyor. Bunun dışında The Last of Us 2’nin yazarları arasında Westworld dizisinin senaristi Halley Gross da bulunuyor.

Shannon Woodward’un The Last of Us: Part II’ye katılmasıyla oyuncu kadrosu 3 kişiye yükseldi. Serinin ilk oyunundan tanıdığımız Ashley Johnson ve Troy Baker ise Ellie ve Joel rolleriyle tekrardan karşımıza çıkacak olan diğer iki oyuncu.

The Last of Us Part 2, PlayStation 4’e özel olarak Naughty Dog tarafından geliştiriliyor ancak çıkış tarihi konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Önceki İçerikPaRappa the Rapper Remastered – İnceleme
Sonraki İçerikEn İyi MMORPG Oyunlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz