Watch Dogs’un devam oyunu doğrulandı!

Bekleneni veremeyen Watch Dogs'un ikinci oyunu geliyor!

İlk oyunda beklentilerin altında kalan Watch Dogs, geri dönüyor! Ubisoft, “bu yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkmayacak” şeklindeki açıklamasının ardından yeni bir gelişmeyi daha duyurdu.

Büyük beklentiler ile tanıtılan ve yayınlandıktan sonra birçok olumsuz eleştiriye maruz kalan Watch Dogs’un devam oyunu resmi olarak doğrulandı.

Bir süredir kesin olmayan bir şekilde ortaya atılan iddialar ile Watch Dogs 2‘nin Ubisoft’un gündeminde olduğu biliniyordu ancak şu ana kadar resmi olarak duyurulmamıştı.

Firmanın son finansal raporlarında geçen ve “yeni bir AAA yapım IP dışında Watch Dogs 2,” şeklinde belirtilen ifadeye göre, Watch Dogs 2’nin dışında henüz kesinleşmemiş yeni bir AAA yapım da bulunuyor. Ancak bu yeni oyunun geçtiğimiz E3 fuarında duyurulan yeni serilerden For Honor, South Park the Fractured but Whole veya Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands olma ihtimali de var.

Ayrıca, Watch Dogs 2’de de ilk oyundaki gibi ana karakterin Aiden Pierce olup olmayacağı da netlik kazanmış değil. Ancak geçtiğimiz dönemlerde ortaya atılan iddialara göre, oyun San Francisco’da geçecek ve yeni bir karakter olacak.

Son olarak, mali raporda yer alan bilgiye göre ise, Watch Dogs 2, Ubisoft’un bir sonraki mali döneminin sonuna kadar yani 30 Nisan 2017’ye kadar çıkış yapmış olacak.

Önceki İçerikUbisoft resmen doğruladı: Bu yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu yok
Sonraki İçerikHitman Sistem Gereksinimleri Açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz