Valve, yeni oyun motoru Source 2’yi duyurdu

Valve, yeni oyun motoru Source 2’yi Game Developers Conference (GDC) 2015’te tanıttı. Ayrıca geliştiriciler için ücretsiz olacak.

Game Developers Conference (GDC) 2015’te Valve, yeni oyun motoru Source 2’yi kullanıcılara tanıttı. Source 2, Haziran 2014’te Counter Strike: Source ile piyasaya giriş yapan Source oyun motorunun devamı sayılabilir. İlk Source moturu ile çalışan oyunlar ise Valve şirketinin geliştirdiği Half Life 2 ve Left 4 Dead serisinin yanı sıra üçüncü parti ve bağımsız oyunlar olan Garry’s Mod, Dear Esther, The Stanley Parable ve Titanfall

Ayrıca Valve, yeni oyun motoru Source 2 ve içeriklerinin geliştiriciler için ücretsiz olarak sunulacağını belirtiyor. Hatırlayacaksınız, geçtiğimiz günlerde, Epic’in oyun motorları Unreal Engine 4 ve Unity motorları da kullanıcılar için ücretsiz olmuştu.

Ek olarak, Valve, Source 2’nin özel versiyonunu duyurdu. Bu sürüm, Vulkan ile uyumlu olacak. Bu sayede, oyun geliştiricileri en son grafik donanımlarını en iyi şekilde kullanma fırsatı bulabilecek. Son olarak, Valve, yeni oyun motoru Source 2’nin ne zaman piyasa sürüleceği veya çalışmalarda kullanılabilecek herhangi bir örnek proje olup olmayacağı hakkında bilgi vermedi.

Önceki İçerikGTA San Andreas Hileleri ve Şifreleri
Sonraki İçerikTropico 5 PS4 çıkış tarihi belli oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz