Uncharted filminin yapım aşamasında önemli gelişme!

Sony'nin Uncharted adlı oyun serisinden uyarlanarak hazırlanan yine aynı adlı filmin senaryo yazımı tamamlandı.

Sony‘nin Uncharted adlı oyun serisinden uyarlanarak hazırlanan ve yine aynı adı taşıyan filmin yapım sürecinde önemli bir gelişme kaydedildi.

Naughty Dog adlı oyun stüdyosu tarafından PlayStation konsoluna özel olarak geliştirilen Uncharted oyun serisinde, Nathan Drake adlı hazine avcısının maceraları konu ediliyor. 2008 yılında oyun serisinin beyaz perdeye uyarlanmasına yeşil ışık yakan Sony Pictures, o tarihten bu yana pek bir ilerleme sağlayamamıştı.

Ancak bugün filmin yapımında önemli bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. The Grey filminin senaristi ve yaklaşan Bad Boys’un devam filminin yönetmeni Joe Carnahan, Uncharted filminin senaryosunu 7 Ocak 2017 itibarıyla tamamladığını duyurdu. Instagram hesabından senaryonun kapağına ait bir fotoğraf paylaşan Carnahan, “Bitti ve tozlandı! Asıl iş şimdi başlıyor.” dedi ve “Eğer Hollywood’ta şu anda bundan daha harika bir aksiyon senaryosu varsa okumak istiyorum çünkü bu [Uncharted senaryosu] tam bir canavar.” ifadesini kullandı.

Uncharted filmi 2016’nın Eylül ayında Sony’nin yayın takviminden silinmesine rağmen filmin yapımcı stüdyosu pes etmemişti. Bu olaydan bir ay sonra stüdyo, Real Steel (Çelik Yumruklar) filminin yönetmeni Shawn Levy‘i işe almış ve Uncharted filminin çekimlerinin 2017’nin başlarında başlayacağını açıklamıştı. Bu bağlamda, oyuncu kadrosunun çok yakın bir zamanda duyurulması bekleniyor.

Arad Productions ve Atlas Entertainment‘in ortak girişimi olan Uncharted filminde; Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner ve Ari Arad yapımcı olarak görev yapacak. Projenin lideri ise Sony’nin yaratıcı müdürü Jonathan Kadin.

Uncharted filmi, yine aynı adı taşıyan ve Sony’nin PlayStation konsoluna özel olarak çıkış yapan dört oyunluk seriden uyarlanıyor.

Önceki İçerikSteam anlık kullanıcı rekorunu tazeledi!
Sonraki İçerikMass Effect: Andromeda için Season Pass olmayacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz