Twitch Müzik ile kısıtlama olmadan kullanabileceğiniz 500 müzik!

Geçtiğimiz yıl, Twitch tarafından YouTube’daki gibi bir sistem kullanıcılara uygulanarak, kullanıcıların arşivlerindeki videolarda bazı müzikler kısıtlanmış, videolara sansür uygulanmıştı. Geçtiğimiz hafta tanıtılan Twitch Müzik bu sorunları çözmek için geliyor.

Twitch tarafından yapılan açıklamaya göre, Twitch Müzik Kütüphanesi‘nde 500’den fazla sansür uygulanmayacak olan ve telif hakkı içermeyen şarkı bulunuyor. Bunların çoğunu EDM türü şarkılar oluşturmakta. Aralarında Mad Decent, Dim Mak, Spinnin’ Records, OWSLA, Monstercat, Fool’s Gold gibi kişi veya gruplara ait şarkılar bulunan Twitch Müzik Kütüphanesi’ni Twitch yayınlarında kullanabilecek olan kullanıcılar, böylelikle VODs (geçmiş yayınlar/arşiv) sorununun önüne geçmiş olacak.

YouTube, Facebook ve/veya Twitter üzerinde en az 250.000 abonesi/takipçisi/beğenisi olan kişiler kendi şarkılarını bu kütüphaneye yollayabilecek ve böylece Twitch Müzik Kütüphanesinin genişlemesi amaçlanıyor. Ayrıca Twitch’in resmi internet sitesine Twitch Müzik kategorisi de eklenmiş durumda.

Hatırlayacaksınız; Twitch TV, Amazon tarafından satın alındığını açıklamadan önce,  geçtiğimiz yıl Ağustos ayında, yeni müzik telif hakkı sistemini tanıtmıştı.

Önceki İçerikSid Meier’s Starships duyuruldu
Sonraki İçerikSimCity BuildIt üç haftada 15 milyon kez indirildi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz