Türkiye Video Oyun Pazarı, Turnuvaya WSVG ve G2A ile Doyacak

 

WSVG ve G2A.com tarafından düzenlenen WSVG Dünya Şampiyonası Maldivler 2015 Başlıyor!

WSVG ve G2A.COM tarafından düzenlenen ve büyük finalinin Maldivler’de yapılacağı Hearthstone, Starcraft 2 ve Fifa 15 oyunlarının dünya şampiyonasının Türkiye turnuva kayıtları başladı.

G2A.com’un Türkiye Resmi İş Ortağı olarak önemli bir anlaşmaya imza atan BigKazan ile ortaklaşa düzenlenmekte olan Türkiye turnuvasında, toplam 34.000TL nakit para ödülü dağıtılacak. Ayrıca, Türkiye turnuvalarını birincilikle tamamlayan oyuncular şampiyona finali için Maldivler’e seyahat edecek ve burada diğer ülkelerden gelen ülke birincileriyle dünya şampiyonluğu için mücadele edecekler.

 

Turnuvanın Türkiye ayağında dağıtılacak ödüller,

  • Hearthstone 1.’si – 12.000 TL
  • Starcraft 2 1.’si – 12.000 TL
  • Fifa 15 1.’si – 10.000 TL

Ayrıca turnuvaya başvuran herkese €2’luk G2A.com GiftCard hediye.

Turnuva kayıtları 26.08.201509.09.2015 tarihleri arasında

www.wsvgdunyasampiyonasi.com sitesi üzerinden yapılabilir.

Detaylar için:  www.wsvgdunyasampiyonasi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

BigKazan Hakkında;

2015 Mayıs ayında kurulan BigKazan, Türkiye Video oyun pazarına giriş yapmak isteyen ya da daha önce girmiş olan yabancı oyun firmalarına, kullanıcı kazanımı, etkileşim ve monitizasyon adımlarını içeren %100 pazarlama desteği vermektedir. G2A.com, WSVG, Wargaming, Crytek, Oasis Games, Aeria Games gibi dünyanın popüler oyun yapımcı ve yayıncılarıyla anlaşma sağlamış olan BigKazan, aynı zamanda Türkiye’de Turkcell, Digitürk, StarTV, Doğuş Yayın Grubu, Hürriyet.com.tr ve benzeri yerel markalarla iş ortaklıkları yaparak; yurtdışı firmalarına, oyuncularına ve üyelerine farklı faydalar sağlayacak “oyunlaştırma” kurgusuna dayalı BigKazan platformunu da sunuyor.
www.bigkazan.com
www.facebook.com/BigKazan
https://www.linkedin.com/company/bigkazan

Önceki İçerikXbox Live Gold Eylül 2015 Oyunları Açıklandı
Sonraki İçerikMetal Gear Solid 5: The Phantom Pain Çıkış Fragmanı Yayınlandı!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz