Türk yapımı yeni oyun: The Last One

Yerli yapım yeni bir oyun geliyor: The Last One

The Last One’ın yapımcısı ile konuştuk ve oyunu bize şöyle anlattı:

“Phoenix Oyun Stüdyosu’nun yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığı The Last One, Tekli Oyuncu ve Çoklu Oyuncu modlarına sahip. Tekli oyuncu modunda, salgından 7 yıl sonrası konu alınıyor. Dünyada tek kaldığını sanan karakterimiz başka birininde yaşadığını bazı kalıntılardan anlıyor ve onu bulmak üzere evinden ayrılıyor. Çoklu oyuncu modunda ise salgının başlangıcı ve sistemin çöküşü konu alınıyor. İsyancılar ve askeri güçler çarpışıyor. Oyun Unity oyun motorunu kullanıyor. Oyunun geliştiricisi ise sadece bir kişi. Phoenix Stüdyosu’nda daha fazla kişi var tabi ancak onlar Android platformu üzerinde çalışma yapıyorlar. Stüdyonun amacı ise Türkiye’deki oyun Sektörünün gelişmesi.

Şu anlık tekli oyuncu moduna  kısa bir bölüm bulunuyor. Demo olarak oyunun başlangıç bölümü yer alıyor. Çoğu teknik özellik tamamlanmış durumda ancak bu, oyunun tam sürümünde değişkenlik gösterebilir. Mesela silahları kökten değişebilir. Tabanca – AK47 – MP7 – Sniper  ve Katana var silah olarak şu anda tekli oyuncu modunda. Çoklu oyuncu ise şu anlık 100 kişi kapasiteli bir sunucuya bağlı durumda. Çoklu oyuncu modunda sadece 3 harita var. Şu anki hedeflerimiz modelleme yapabilecek birini bulmak yönünde. Oyunda kullanılan modeller satın alınma maalesef. Ancak modelleme yapabilen birini bulursak tüm modeller baştan yapılacak. Grafiksel olarak şu ankinin daha üstü bir şekilde çıkacak tam sürümde.”

Çıkış tarihi olarak ise, tek kişi olduğundan dolayı ancak yaz sonunda, oyunun yüzde 75’inin tamamlanabileceğini belirten yapımcı, eğer ekip büyürse oyunun yaz sonunda tam sürüm olarak çıkış yapabileceğini belirtiyor. Oyunun çıkış yapacağı platform için şu anlık sadece PC.

Daha fazla ve detaylı bilgi için: phoenixgamestudio.com

Oyunun alfa aşamasını indirmek için ise: http://phoenixgamestudio.com/LastOne/1.6/The%20Last%20One%20Alpha%201.6.rar

 

Oyuna ait bazı görsellere ve oyunun fragmanına ise aşağıdan bakabilirsiniz:

 

Önceki İçerikRazer Cortex En Çok Oynanan 10 Oyunu Açıkladı
Sonraki İçerik‘Konsol Savaşlarını PS4 Burun Farkıyla Kazandı’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz