Türk Yapımı: Korku Hastanesi Steam’de Desteğinizi Bekliyor

KNP Müzik ve Oyun Stüdyosu tarafından geliştirilen ve OYUNDER desteğiyle Türkiye’nin en büyük dijital oyun fuarı GameX 2016’da sergilenerek katılımcıların beğenisiyle karşılaşan Korku Hastanesi oyunu Steam Green Light programında Steam platformunda yer almak için oylamaya sunuldu.

Steam platformunun yanı sıra Android kullanıcılarıyla da beta sürecinde buluşan oyun zekaya dayalı bulmacaları ve içerdiği korku öğeleriyle hem PC hem de mobil kullanıcılarına unutmayacakları bir deneyim yaşatacak.

OYUN AKIL HASTASININ ZİHNİNDE GEÇİYOR”

Korku Hastanesi oyunu bir akıl hastasının başından geçen olayları konu alıyor. Oyunda oyuncular eşini ve çocuğunu trafik kazasında kaybeden karakterin bakış açısından oyunu oynuyor. Ailesini trafik kazasında kaybeden karakterin akli dengesi bozuluyor ve yatırıldığı hastanede hem bilincini hem de hafızasını kaybediyor böylelikle de karakterin kendi zihninde olaylar gerçekleşmeye başlıyor.

Oyunun ilk bölümünde oyuncular öncelikle karakterimizin hafızasını ve bilincini tekrar geri kazanması için 8 adet fotoğrafı toplamaya çalışıyor ve fotoğraflar birleştiğinde hastanın aile fotoğrafı ortaya çıkıyor. Aile fotoğrafının ortaya çıkmasıyla birlikte oyunun akışı devam ediyor.

Oyuna Steam Greenlight platformu üzerinden destek vermek için ilgili bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Korku Hastanesi Steam Greenlight üzerinden oylamak için tıklayınız. 

Önceki İçerikYılın En Çok Aranan Oyunu GTA V Oldu
Sonraki İçerikEuro Truck Simulator 2 – Vive la France! İnceleme
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz