Tom Clancy’s The Division’ın üçüncü genişleme paketi Last Stand çıkıyor

Tom Clancy's The Division'ın "Last Stand" adlı üçüncü genişleme paketi ve 1.6 güncellemesi bugün yayınlanıyor.

Tom Clancy’s The Division’ın “Last Stand” adlı üçüncü genişleme paketi ve 1.6 güncellemesi bugün yayınlanıyor.

Ubisoft, Tom Clancy’s The Division‘ın üçüncü genişleme paketi olan Last Stand’in season pass sahipleri ve ayrıca satın alanlar için DLC olarak bugünden itibaren indirilebileceğini duyurdu. Genişleme paketi Xbox One, Windows PC ve PlayStation 4 için aynı anda yayınlanacak. Yeni 1.6 Güncellemesi ise yine bugünden itibaren tüm Tom Clancy’s The Division oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak.

Ubisoft ayrıca yeni oyuncuların Tom Clancy’s The Division’ı oynama imkanına sahip olmaları için oyunu ücretsiz deneyebilmelerini sağlıyor. Ücretsiz deneme dönemi Xbox One ve PC’de 28 Şubat, PlayStation 4’te ise 9 Mart’ta başlayacak. Bu deneme döneminde oyuncular ana oyunu 8. seviyeye ulaşana veya 6 saatlik oyun süresini doldurana kadar oynayabilecekler. Oyuncuların ücretsiz deneme döneminde kaydettikleri tüm ilerleme, oyunu satın aldıkları takdirde ana oyuna da aktarılacak.

Karanlık Bölgedeki kontrol tamamen kontrolden çıkmış, medeniyete dair tüm izler ortadan kaybolmuştu; Birleşik Görev Gücünün bölgeden çekilmekten başka çaresi kalmamıştı. Geri çekilirken yaşanan kaos sırasında geride önemli taktik terminaller bırakmışlardı – operasyon bilgileri ile dolu SHD teknik veri röleleri – ve şimdi de haydut ajanlar bunları ele geçirmek üzereydi. Last Stand’de oyuncular bunu önlemek ve Division ajanlarının durumu kontrol altına almasına yardımcı olmak için yedi diğer Division ajanına katılarak göreve çıkacaklar.

Last Stand oyunculara Karanlık Bölge’de oynamanın yeni bir yolunu sunacak: net amaçları ve kazanma koşulları olan oturum-tabanlı oyun modu Karanlık Bölge’nin PvE düşmanlar ve anıtlar gibi temel öğelerini de içinde bulunduracak. Oyuncular taktik terminalleri ele geçirmeye çalışırken sekiz Division ajanından oluşan takımlarıyla Haydut ajan takımına karşı mücadele edecekler. Last Stand içinde yeni bir incursion olan Stolen Signal da bulunacak.

Last Stand ile birlikte yayınlanacak olan 1.6 Güncellemesi ise oyunculara üç yeni alana sahip genişletilmiş Karanlık Bölge haritası, Karanlık Bölge’nin yeraltı mekanlarında geçen yeni Contamination görevleri, yeni egzotik silahlar ve anıtlar, Karanlık Bölge liderlik tabloları, Tom Clancy’s The Division’ın en iyi oyuncularına daha da büyük zorluklar sunan yeni Legendary modu gibi yeni içerikler sunacak.

Önceki İçerikYerli yapım Ratty Catty, Steam Greenlight’ta yükseliyor!
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: Sıradaki Assassin’s Creed oyunu ‘Empire’ için ekran görüntüsü sızdırıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz