Tom Clancy’s The Division’ın filmi geliyor!

Ubisoft'un başarılı oyunlarından Tom Clancy's The Division'ın filmi duyuruldu!

Ubisoft‘un bu yıl piyasaya sürdüğü ve Tom Clancy imzası taşıyan The Division adlı oyunun filmi duyuruldu

Ubisoft’un blog sitesinden yapılan duyuruya göre, 2016’da çıkış yapan Tom Clancy’s The Division’ın film projesi için çalışmalara başlandı. The Martian ve Interstellar filmlerinden tanıdığımız Jessica Chastain ile End of Watch ve Nightcrawler filmlerinde rol alan Jake Gyllenhaal‘ın başrol olacağı gelen ilk bilgiler arasında. Ancak şu an için herhangi bir vizyon tarihi bulunmuyor.

Ubisoft Motion Pictures‘ın genel müdürü Gerard Guillemot yaptığı açıklamada, “Hollywood’un en yetenekli aktörlerinden olan Jessica ve Jake ile işbirliği yapmaktan dolayı oldukça heyecanlıyız. Hep birlikte Tom Clancy’s The Division’ı beyaz perdeye taşıyacağız.” diye konuştu.

The Division, 8 Mart 2016‘da piyasaya sürülmüş ve çıkışının ilk 5 gününde Ubisoft’a 330 milyon dolarlık kazanç sağlamış, şu ana kadarki en hızlı satan oyun olmuştu.

Ubisoft’un film dairesi ayrıca Assassin’s Creed, Splinter Cell, Watch Dogs ve Far Cry gibi oyun serilerinin de filmleri üzerinde çalışma yapıyor. Bunlardan ilki olan Assassin’s Creed filmi 21 Aralık 2016’da vizyona girecek. Ayrıca Fox‘un bildirdiğine göre şimdiden bu filmin ikincisi planlama aşamasında.

Önceki İçerikYerli yapım No70: Eye of Basir, gamescom 2016’da yer alacak
Sonraki İçerikRockstar’ın yeni projeleri yakında duyurulacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz