Titanfall’un yapımcısı Respawn, yeni bir Star Wars oyunu geliştiriyor!

Respawn Entertainment, yeni bir Star Wars oyunu üzerinde çalıştığını resmi olarak duyurdu.

Respawn Entertainment, yeni bir Star Wars oyunu üzerinde çalıştığını resmi olarak duyurdu.

Titanfall serisinin yapımcı stüdyosu Respawn Entertainment, yeni bir Star Wars için hazırlıklara başladığını açıkladı. “Star Wars mirasına daima saygı duyacağız.” diyen firma, yeni Star Wars oyunu için “Merkezi bir oyun tasarımını ilke edinerek bunu sürekli takviye edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Aksiyon türünde üçüncü şahıs nişancı oynanış sahip olacağı belirtilen yeni Star Wars oyununun tam adı net olarak belirtilmezken, bu proje için şimdiden küçük bir ekibin oluşturulduğu bildirildi.

2011 yılına geri döndüğümüzde, Respawn firması, LucasArts‘ta konsept sanatçısı olarak görev alan ve üç James Bond oyunundaki Darth Maul ve Queen Amidala gibi karakterleri tasarlayan Iain McCaig ismini işe almıştı. Firma ayrıca geçtiğimiz dönemlerde, henüz duyurmadığı yeni oyunu için iş ilanında bulunmuştu.

Respawn’ın haricinde, Battlefield: Hardline‘ın yapımını gerçekleştiren Visceral Games de yeni bir Star Wars oyunu üzerinde çalışma yapıyor. Visceral’ın geliştirdiği bu oyun, 2014 yılında firmaya katılan ve Naughty Dog şirketinin eski yazar kadrosunda bulunan Amy Hennig tarafından kaleme alındı.

Visceral Games’in Star Wars’unun açık bir dünya oynanışsa sahip olacağı öne sürülüyor ve bu yapımın, E3 2013‘de duyurulan ve daha sonra iptal edilen Star Wars 1313 ile “aynı çizgide olacağı ama bazı yönleriyle farklılaşacağı” söyleniyor.

Titanfall’un yapımcısı Respawn’ın geliştirdiği Star Wars oyununa dönersek, bu yapım hakkında bilinenler henüz kısıtlı. Ancak 14-16 Haziran tarihleri arasında ABD’nin Los Angeles kentinde düzenlenecek E3 2016 fuarında bu oyunla ilgili daha fazla bilginin paylaşılması bekleniyor.

Son olarak, Respawn ayrıca Titanfall 2’yi de geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu.

Önceki İçerikUncharted 4’ün çoklu oyuncu modu DLC’lerinin tamamı ücretsiz olacak
Sonraki İçerikThe Flash | The Runaway Dinosaur Trailer Yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz