BT ÖZEL: The Last of Us 2 çok yakın bir zamanda duyurulabilir!

Daha ne kadar bekleyeceğiz, Naughty Dog?

Naughty Dog‘un oldukça başarılı olan ve post-apokaliptik evrende geçen hayatta kalma oyunu The Last of Us‘ın devamı üzerinde çalıştığı artık bilinen bir sır. Sır diyorum çünkü hala firmanın ağzından oyunun varlığıyla ilgili “net” bir ifade çıkmadı. Buna rağmen, sosyal mecralarda bu konuda çok fazla spekülasyon yapıldı.

Özellikle, Uncharted 4: A Thief’s End‘in yapım aşamasının son ermesiyle beraber, Naughty Dog’un odağını The Last of Us 2‘ye çevireceği gibi söylentiler yayılmaya başlamıştı. Öte yandan, NeoGAF adlı dünyaca ünlü forumda, oyun firmaları ve oyunlarla akalı bilgi sızdırmasıyla ünlenen “Shinobi602” adındaki kullanıcı, ‘The Last of Us 2 Doğrulandı’ yazılı bir görsel paylaşıp oyunun aslında sanılandan daha kısa sürede resmi olarak duyurulabileceğini yazdı.

Tüm bunlara rağmen, şu ana kadar Naughty Dog’tan The Last of Us 2 hakkında net bir açıklama gelmedi. Fakat, firmanın en yeni, Uncharted serisinin ise son oyunu Uncharted 4’ün Mayıs 2016’daki çıkışından sonra Naughty Dog’un şu anda üzerinde çalıştığı bilinen bir oyun bulunmuyor. Tüm bunlar düşünüldüğünde, Haziran’daki E3 2017’de The Last of Us 2 duyurusunun yapılmasına muhtemel gözle bakılıyor. Hatta, Sony’nin Aralık ayında düzenleyeceği PlayStation Experince etkinliğinde bile bu duyurunun gelebileceği, 2016 bitmeden uzun süredir beklenen yapımın resmi olarak duyurulabileceği düşünülüyor.

The Last of Us 2 hakkında şu ana kadar yayımlanan haberlere göz atmak için:

Önceki İçerikLords Mobile Son Güncellemesi ve Oyun İçi Etkinlikleri ile Göz Doldurdu
Sonraki İçerikUbisoft, Vivendi’nin firmayı devralma girişimi hakkında konuştu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz