TGA etkinliğinde tanıtılacak oyunlardan ilki belli oldu: Quantum Break

The Game Awards etkinliğinde 10 yeni oyunun tanıtımı yapılacağı açıklanmıştı.

Merakla beklenen The Game Awards (Oyun Ödülleri) etkinliği perşembe günü Los Angeles‘ta düzenlenecek. Daha önceden de açıklandığı üzere, bu etkinlikte 10 oyuna ait tanıtım ve duyuru yapılacak, yeni oynanış videosu gösterilecek. Xbox One platformuna özel olarak geliştirilen Quantum Break ise bu 10 oyundan biri olacak.

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen Xbox One platformuna özel aksiyon oyunu Quantum Break, oyuncuların kendilerine göre seçim yaparak oyunda ilerlemelerine olanak sağlıyor. Zamanı bükme yeteneğine sahip olan başrol karakterimiz Jack Joyce ile kendimizi üçüncü şahıs oynanış sahip bir aksiyon-macera oyunu içerisinde bulacağız.

2013 yılında duyurulan oyun, Xbox’ın Pazarlama Müdürü Aaron Greenberg‘in Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre, perşembe günü Los Angeles’ta düzenlenecek olan The Game Awards etkinliğine gösterilecek olan 10 oyundan biri. Greenberg’in mesajına göre, “diğer Xbox One oyunları da etkinlikte gösterilecek” fakat bu oyunların hangileri olduğu henüz açıklanmadı. Şu an tek bilinen oyun Quantum Break.

Hakkında bazı oynanış videolarının gösterileceği tahmin edilen Quatum Break, yaklaşık 5 ay sonra, 5 Nisan 2016’da Xbox One platformuna özel olarak piyasaya sürülecek.

Önceki İçerikArkham Origins’in geliştiricilerinden iki yeni DC oyunu geliyor!
Sonraki İçerikDead Island Redux listelendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz