The Walking Dead Season 3’ün çıkış tarihi belli oldu!

Clementine geri dönüyor!

Telltale’s The Walking Dead Season 3’ün çıkış tarihi nihayet ortaya çıktı.

Telltale Games, bugün The Walking Dead Season 3’ün çıkış tarihi hakkında açıklama yaptı. Açıklamaya göre, The Walking Dead serisinin 3. sezonu olan “A New Frontier”, beklenilen aksine Kasım ayında değil de, 20 Aralık 2016’da çıkış yapacak.

Serinin başlangıcının üzerinden neredeyse 4 yıl geçti. Yeni sezonda, Clementine‘ın genç haliyle geri dönüşüne şahit olacağız ve ona oyuna yeni katılan bir isim, Javier eşlik edecek. Oyuncular, Javier’ı kontrol edecek. Javier, zombi saldırısının ardından kaybettiği ailesinin peşinden onları bulma umuduyla gidecek. Post-apokaliptik bir dünyada, Clementine ve Javier’ın beraber yapacağı bu yolculuk sonucunda her ikisi de aslında başlarına gelenlerinin sandıklarından daha karmaşık olduğunu anlayacaktır.

Serinin üçüncü sezonu A New Frontier, bu yılki E3 fuarında duyurulmuştu. Ayrıca, bu sezonda, Telltale Games’in en yeni oyunu Batman’de de kullanılan firmanın yeni oyun motoru kullanıldı.

Tekrar hatırlamak gerekirse, The Walking Dead Season 3’ün çıkış tarihi 20 Aralık 2016. Bu sezonun ilk bölümü PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için 20 Aralık’ta oynanabilir olacak. Ayrıca iOS ve Android tabanlı cihazlarda da, yine aynı tarihte satın alınabilir ve oynanabilir durumda olacak. 7 Ocak 2017’de ise, PlayStation 4 ve Xbox One için Season Pass satışları başlayacak.

Bunun dışında, Telltale Games’in Marvel için Guardians of the Galaxy oyunu üzerinde çalıştığı, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Önceki İçerikXbox Live Gold Aralık 2016 oyunları açıklandı
Sonraki İçerikGelecekteki Ubisoft oyunlarında hikayeye bağlılık daha az olacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz