Telefonunuzda Bulunması Gereken 5 Oyun !

Otobüste, vapurda aklınıza gelen bütün taşıma araçlarında canınızın sıkılmaması için telefonunuz da olması gereken 5 oyun karşınızda.  Akıllı telefonlarınıza kolaylık indirebileceğiniz oyunlar size keyifli vakit yaşatacak.

 

1- Candy Crush Saga

-En çok oynanan Facebook oyunu Candy Crush, iPhone ve android’s ücretsiz indirmek mümnkün. Oynadıkça bağımlılık yapan bu oyunda aynı renkleri bir araya getirerek şekerleri patlatmak gerekiyor.

2- Flow

-Beyni çalıştırmaya yarayan oyunda aynı renkteki noktaları birleştirmek ve boşta kutu bırakmamak önemli. Bölümlerde gittikçe zorlaşıyor ve hamleler sayılıyor.

3- Temple Run

-Arkanızda kovalayan canavarlardan kaçarken ne kadar ileri gidebilirsiniz? Farklı versiyonlara sahip olan bu oyunda oturduğunuz yerden maceraya dalıyorsunuz.

4- Fruit Ninja

-Meyveleri ne kadar seviyorsunuz? Tek el hareketiyle meyveleri kesmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Önemli olan kısa zamanda en yüksek skoru elde etmek.

5- Where’s My Water?

-Disney çıkışlı bu oyunda susuz kalmış timsaha su bulmakta yardım ediyorsunuz. Labirentler ve zorlu yolları açarak timsahı suya kavuşturmak sizin elinizde.

Önceki İçerikGoley meydan okuyor!
Sonraki İçerikAssassin’s Creed Unity’nin çıkış tarihi ertelendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz