Tekken 7 için Yeni Karakter Duyuruldu!

Kazumi Mishima ile tanışın!

Geçtiğimiz günlerde dövüşçüler kervanına katılan tanıdık  isimlerden sonra ilk olarak Tekken 7 için yeni karakter olarak duyurulup oynanabilir hale gelen Kazumi Mishima, yeteneklerinin ve kombolarının bulunduğu bir video ile tekrar karışımıza çıkıyor. Mishima’nın evcil kaplanı ve yakın dövüş yetenekleri ile farklı bir deneyim sunacağı aşikar.

Kazumi Mishima’nın hikaye bazında da bazı soru işaretlerini ortadan kaldırabileceği düşünülüyor. Mishima ailesinin bir ferdi olan Kazumi, diğer aile fertlerini andıran bir dövüş stiline sahip. Heihachi Mishima‘nın karısı, Kazuya Mishima‘nın ise annesi olduğu söyleniyor. İlk kez Tekken 7 ile tam anlamıyla karşımıza çıkacak olan bu karakterin hikayeyi ne kadar derinden etkileyeceğini merakla bekliyoruz.

Unreal Engine 4 motorunu kullanan Tekken 7 PS4 ve Xbox One için geliştiriliyor. Oyunun çıkış tarihi ise henüz belli değil.

2 Haziran’dan itibaren oyunun arcade sürümlerinde oynanabilecek olan karakter için bir de tanıtım videosu yayımlandı. İşte Tekken 7 için yeni karakter olan Kazuma Mishima’nın tanıtım videosu:

Önceki İçerikWildStar Ücretsiz Olarak Steam’e Eklenecek
Sonraki İçerikBioShock Serisinin Satış Rakamları Açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz