Tekken 7 çıkış tarihi açıklandı

Ayrıca, oyunun ön sipariş bonusları ve season pass içerikleri de detaylandırıldı.

Bandai Namco, Tekken 7 çıkış tarihi hakkında açıklama yaptı.

Uzun süredir beklenen dövüş oyunu, yıllardır devam geliştirme sürecinin ardından nihayet PlayStation 4, PC ve Xbox One için geliyor. Yapılan açıklamada, Tekken 7 çıkış tarihi 2 Haziran olarak belirtildi.

Oyunun yapımcısı ve yayıncısı Bandai Namco, çıkış tarihine ek olarak season pass ve ön sipariş içeriklerini de açıkladı. Oyunun bugünden itibaren ön sipariş edenler, Eliza adlı indirebilir bir karaktere sahip olacaklar. Eliza, savaşçı bir vampir ve seriye ilk defa Tekken Revolution‘da dahil oldu. Tekken 7’yi Xbox One üzerinden oynayanlar ayrıca, geriye uyumluluk özelliği sayesinde Xbox 360 için çıkan Tekken 6’yı ücretsiz olarak Xbox One’da oynayabilecekler.

Öte yandan, PlayStation 4 sahipleri, oyunun Haziran ayındaki çıkışıyla beraber jukebox adlı bir modun yanı sıra özel kostümler elde edecekler.

Tekken 7’nin season pass’i yeni karakterler, yeni bölümler, yeni kostümler ve yeni bir mod içeren üç farklı içerik paketinde oluşuyor. Tüm platformlar için yayınlanacak olan Tekken 7’nin season pass’i için Bandai Namco herhangi bir çıkış tarihi vermedi.

Tekli oyunculu hikaye modu bulunan Tekken 7 için yayınlanan en yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Önceki İçerikDark Souls 3’ün son genişleme paketi duyuruldu ve fragmanı yayınlandı
Sonraki İçerikResident Evil 7’nin ilk incelemeleri yayımlandı; işte verilen puanlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz