Street Fighter V Mart Güncellemesi Özür Hediyeleri İle Geliyor!

Capcom‘un turnuvalara yetiştirmek için eksik içerikle erken çıkarttığı Street Fighter V özellikle arcade modu olmayışı, çok oyunculu modlardaki eksikler ve yetersiz bulunan hikaye modu ile eleştirilere maruz kalmıştı. Sonraki dönemlerde ise çevrimiçi maçlarda kaybetmek üzere olan oyuncuların oyunu ya da internet bağlantılarını kapatarak yenilgiden kurtulabilmeleri (ragequit) oyunun en büyük tepki çeken açıklarından biri olmuştu.

Capcom oyunun çıkışından bir süre sonra ilk ek karakter olan Alex ve yeni çevrimiçi maç opsiyonlarının yanısıra yeni karakter ve kostümleri alabileceğiniz dükkan modunu (Shop) ekleyeceği Mart güncellemesini duyurmuş, ancak beklenen güncelleme bir türlü gelmek bilememişti. Mart’ın sonlarına yaklaştığımız dönemlerde 28 ve 30 Mart‘ta 2 posta halinde yapılacak olan meşhur Mart güncellemesi hakkında Capcom bazı ek detaylar duyurdu, bunların arasında oyunun çıkış döneminden beri süregelen problemlere maruz kalan oyuncuları sevindirecek bir gelişme de bulunuyor.

Chun-Li ve Ryu'nun ücretsiz verilecek olan hikaye kostümleri
Chun-Li ve Ryu’nun ücretsiz verilecek olan hikaye kostümleri

30 Mart’ta Ryu ve Chun-Li‘nin 80.000 Fight Money (FM) değerindeki hikaye kostümleri oyunculara ücretsiz verilecek. Zenny sistemi gelene kadar da ilk ek karakter olan Alex tüm oyuncuların ücretsiz olarak erişimine açılacak. Hatırlatma yapmak gerekirse Fight Money oyunu oynayarak kazanabildiğiniz ve Mart güncellemesi ile açılacak Shop modunda kostüm ve karakterleri satın alabileceğiniz oyun içi para birimi. Zenny ise sadece gerçek para ile satın alabildiğiniz, özel kostümler ve karakterleri açabileceğiniz, FM ile uğraşamayacak oyuncular ya da FM tükendiği zaman ek içeriğe ulaşmanız için tasarlanmış olan ikincil bir para birimi.

Bunların dışında Capcom Season Pass sahiplerine özel bir bölüm (stage) de duyurdu, ancak ne olduğu ve ne zaman geleceği gibi detaylar verilmedi. Season Pass sahipleri ayrıca zenny sistemi oturtulana kadar karakterlerin premium kostümlerine ulaşabilecek ilk oyuncular olacaklar.

28 ve 30 Mart’ta eklenecek içerik detaylarına göz atalım:

28 Mart:

  • Challenge Mode (karakterlere özel eğitim modları)
  • Yeni çevrimiçi maç seçenekleri (Ranked ve Casual modlarda karşınıza çıkan rakipler ile tekrar dövüşebilme seçeneği eklenecek)
  • Battle Lounge modunda yenilikler (Lobide yer alabilecek oyuncu sayısı 2’den 8’e yükseltilecek ve seyirci özelliği eklenecek)
  • Genel denge ve bug düzeltmeleri.

  • 30 Mart:

  • Alex, hikayesi ile birlikte oyuna eklenecek.
  • Fight Money ile ek içerik alabileceğiniz Shop açılacak
  •  
     
    Güncellemelerin yayınlanması ardından izlenimlerimizi sizlere aktaracağız.

    Street Fighter V incelememize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Önceki İçerikCRYENGINE V’in kullanıldığı etkileyici orman görselleri paylaşıldı
    Sonraki İçerikRockstar, yapım aşamasındaki GTA 6’nın dışında GTA: Tokyo’yu düşünüyor
    Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz