Steam, Smash+Grab İadelerine Başladı

Steam, yapımcıların da talebiyle, oyun süresine bakılmaksızın oyuncalara paralarını iade etmeye başladı.

Sleeping Dogs’un yapımcısı United Front Games, stüdyonun kapanması ile birlikte Smash+Grab‘ten desteğini çektiğini açıkladı. Oyun bir önceki hafta sonu Steam’de “Free Weekend” ve %15 indirim ile birlikte kapmanyaya girmişti. Bu kampanyadan hemen sonra oyundan desteğin çekilmesi dolayısıyla stüdyo, oyuncuların büyük tepkisini aldı. Oyun şu an Steam marketinde alınabilir durumda değil.

Yapımcılar daha sonra açıklama yaparak Steam ile iletişime geçtiğini ve oyun süresine bakılmaksızın geri ödemelerin yapılacağını söyledi. Açıklamadan yaklaşık yarım gün sonra ise Steam iadelere başladı. Eğer siz de oyunu erken erişimde alanlardan biriyseniz, paranızı Steam’in kendi geri ödeme sistemini kullanarak geri alabilirsiniz.

Erken erişim oyunları ise bir kez daha tartışma konusu olmuş durumda. Kısa bir süre önce erken erişimde olan ARK: Survival Evolved‘a indirilebilir içerik (DLC) çıkması, kaç yıldır tam sürüme erişememiş DayZ ve şimdi de Smash+Grab‘ten desteğin çekilmesi ile birlikte oyuncular erken erişimde olan oyunlara güvenini yavaş yavaş kaybediyor. Birkaç iyi örnekler olsa da, erken erişim oyunlarına temkinli yaklaşmakta fayda var.

Önceki İçerikClustertruck İnceleme
Sonraki İçerikLeague Of Legends 2017 Sezon Güncellemeleri
Makine ve otomotiv mühendisi, aynı zamanda yılların oyuncusu. Arada kamyonculuk yaptığı iddia edilmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz