StarCraft: Remastered duyuruldu, çıkış tarihi verildi!

Blizzard, klasik RTS oyunu StarCraft'ı yeniliyor!

Blizzard, StarCraft‘ın Remastered versiyonunu duyurdu ve bu yaz çıkış yapacağını açıkladı.

Blizzard’ın başkanı Mike Morhaime’nin Seul, Güney Kore’de düzenlenen “I <3 StarCraft” etkinliğinde yaptığı açıklamaya göre, orijinal StarCraft ve StarCraft: Brood War oyunları yüksek çözünürlükte StarCraft: Remastered adıyla yeniden piyasaya sürülecek.

StarCraft: Remastered, “4K Ultra HD” çözünürlük kalitesinde, klasik gerçek-zamanlı strateji oyununun tekli ve çoklu oyuncu modunu içerecek. Remaster versiyonda ayrıca StarCraft’ın “orijinal müzikleri ve diyalogları” yenilenmiş şekilde bulunacak.

Konuya ilişkin olarak, “StarCraft, Blizzard’ın DNA’sının saf özüdür. Şirketin hikayesi, dengesi, uzun soluklu destansı eğlenceye bağlılığının bir göstergesidir ve neredeyse 20 yıldır rekabetçi oyun arenasının temel taşıdır.” diyen Blizzard’ın başkanı Morhaime, sözlerine, “StarCraft: Remastered ile birlikte orijinal oyunun görsellerini, seslerini yeniliyoruz ve oyuncuların bir 20 yıl daha, hatta daha uzun süre boyunca StarCraft’tan keyif almalarını sağlamak istiyoruz.” şeklinde devam etti.

StarCraft: Remastered, Mac ve Windows PC platformları için bu yaz çıkış yapacak.

Orijinal StarCraft oyunu Windows PC için 1998’de çıkmış, bir yıl sonra ise Brood War adlı genişleme paketi yayınlanmıştı. Blizzard, devam oyunu olan StarCraft 2: Wings of Liberty‘yi ise 2010’da piyasaya sürmüştü.

Önceki İçerikThe Witcher’ın yazarı, serinin satışlarından para kazanamıyor!
Sonraki İçerikGlory Ridge’in Açık Beta’sı Başladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz