Sqaure Enix ve Marvel, The Avengers projesi ile başlayan ortaklıklarını duyurdu

The Avengers, Crystal Dynamics ve Eidos Montreal stüdyoları tarafından geliştiriliyor.

Sqaure Enix ve Marvel'ın The Avengers oyun projesine ait ilk fragmandan bir görsel, Captain America'nın kalkanı

Dün, Sqaure Enix tarafından 26 Ocak’ta yani bugün “heyecan verici bir duyuru” yapılacağı açıklamasının ardından, Marvel da aynı şekilde bugün için duyuru yapacağını belirtmişti.

Bugün Square Enix, sözünü ettiği duyuruyu yaptı. Yapılan açıklamada, Marvel ile uzun yıllar boyunca devam edecek olan ve birçok oyun projesini barındıran bir ortaklık sağlandığı belirtildi. Bu oyun projelerinden ilkinin ise The Avengers olduğu, oyunun Tomb Raider serisini geliştiren Crystal Dynamics ile Deus Ex serisinin yapımcı stüdyosu Eidos Montreal tarafından geliştirileceği açıklandı.

The Avengers projesine ve ortaklık sonucu ortaya konacak diğer oyun projelerine ait detayların 2018’de açıklanacağı belirtilirken, ilk oyun projesi olan The Avengers için kısa bir duyuru fragmanı yayınlandı.

Marvel, daha önceden de Telltale ile ortaklık kurmuş ve bu ortaklık sonucunda Telltale tarafından geliştirilen Guardians of the Galaxy oyunu geçtiğimiz yıl duyurulmuştu.

Son olarak, THQ tarafından geliştirilen ancak daha sonra iptal edilen başka bir Avengers oyun projesine ait görüntüler, 2015’de gün yüzüne çıkmıştı.

Önceki İçerikLeague of Legends’da Herkesin Bir Efsanesi Var
Sonraki İçerikOverwatch’un oyuncu sayısı açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz