Space Soldiers, SK Gaming’i devirerek yarı finale çıktı!

SK Gaming'i geriden gelip yenen temsilcimiz Space Soldiers, Copenhagen Games turnuvasında yarı finale uzandı.

CS: GO arenasında mücadele eden ve ülkemizi bu kulvarda temsil eden Space Soldiers, Copenhagen Games turnuvasında yarı finale çıkmayı başardı.

Birçok zorlu karşılaşmanın ardından çeyrek finale kadar uzanan Counter-Strike: Global Offensive arenasının tecrübeli takımı Space Soldiers, çeyrek finaldeki rakibi Danimarka takımı SK Gaming‘i 1-0 geriden gelip 2-1 yenmeyi başardı ve adını yarı finale yazdırdı.

Dust II haritasında oynanan ilk maçta, 16-1 gibi büyük bir farkla yenilen temsilcimiz, ikinci maçta Mirage haritasında 16-14 kazandı ve durumu 1-1’e getirdi. Cobblestone haritasındaki üçüncü ve son karşılaşmada ise maçın başında kurduğu üstünlüğünü maç boyunca devam ettirerek 16-7‘lik skorla karşılaşma genelindeki skoru 2-1’e getirdi ve yarı finale çıkarak Bulgaristan takımı E-Frag ile eşleşti.

Galibiyet sonrası Space Soldiers oyuncuları

Space Soldiers’ın E-Frag ile oynayacağı Copenhagen Games turnuvası yarı final mücadelesi bugün saat 16:00’da başlayacak.

Maçın en güzel oyunlarından biri ise Space Soldiers’tan XANTARES‘in SK Gaming’e karşı Mirage haritasında attığı ace oldu:

 

Önceki İçerikBatman v Superman: Dawn of Justice ilk gün satışlarında Age of Ultron’u geride bıraktı
Sonraki İçerikDark Souls 3’ün PlayStation 4 ve Xbox One üzerindeki grafikleri karşılaştırıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz