Söylenti: Yeni Battlefield oyunun adı Battlefield 1 olacak ve Ekim’de çıkacak!

Yeni Battlefield oyununun Battlefield 5'in aksine Battlefield 1 adını taşıyacağı ve bu yılın Ekim ayında çıkacağı, yeni bir görsel ile birlikte sızdırıldı.

Reddit‘te ortaya çıkan yeni bir görselde, I. Dünya Savaşı‘nı konu alması beklenen serinin yeni oyununun Battlefield 1 adını taşıdığı gözüküyor.

EA ve DICE‘ın 6 Mayıs yani bugün yeni Battlefield oyununu resmi olarak duyurması bekleniyor. Şu sıralarda Twitch’te canlı yayın yapan Battlefield kanalı, serinin geçmişini gösteriyor ve ilerleyen saatlerde resmi olarak yeni Battlefield oyununu duyuracak.

Ancak şimdiden yeni Battlefield oyunu hakkında oldukça ciddi bilgiler sızdı diyebiliriz. İlk önce Xbox Store’da ortaya çıkan görselde, oyunun I. Dünya Savaşı’nda geçeceği bilgisi doğrulanırken, şimdi de Reddit forumunda yayınlanan ve perakendeci firmalardan biri tarafından sızdırıldığı söylenen görselde yeni oyunun Battlefield 1 adını alacağı gözüküyor.

Görsel ayrıca “8-16” sayıları da yer alıyor. Bunun, oyunun çıkış tarihi olabileceği ve Battlefield 1’in 2016’nın Ekim ayında çıkabileceği öne sürüldü.

Bu bağlamda, serinin yapımcısı DICE ile yayıncısı EA’in Battlefield serisini sıfırdan yapma planlanın olduğunu düşünebiliriz. Ayrıca, daha önce Xbox Store’da sızdırılan görsel, yeni ortaya çıkan fotoğrafta da yer alıyor ve oyunun kesin olarak I. Dünya Savaşı’nı konu alacağını gösteriyor. Ek olarak, Battlefield 5 olarak duyurulması beklenen serinin oyununun Battlefield 1 adını alabileceği ihtimali de ortaya çıkmış oldu.

Şimdilik bunların hepsi birer iddia çünkü oyunun resmi duyurusu günün ilerleyen saatlerinde yapılacak. Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz, takipte kalın!

 

GÜNCELLEME (19:45) – Battlefield 1 olduğu öne sürülen ve 1. Dünya Savaşı’nda geçmesi beklenen yeni oyunla ilgili yeni bir görsel daha ortaya çıktı. Görselde, oyunun 18 Ekim 2016’da çıkacağı ve ön sipariş bonusu olarak Hellfighter isimli paketin verileceği gözüküyor. Ayrıca, oyunun alternatif bir I. Dünya Savaşı’nı da konu alabileceği söyleniyor.

Önceki İçerikBugün duyurulması beklenen yeni Battlefield oyunundan yeni bir görsel sızdı!
Sonraki İçerikBattlefield 1 resmi olarak duyuruldu, ilk fragman yayınlandı!

2 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz