Sony-Nintendo PlayStation Prototipi Bulundu [GÜNCELLEME]

Bir Imgur üyesi tarafından Sony-Nintendo PlayStation prototipi bulundu.

Güncelleme: Fotoğrafları paylaşan Imgur kullanıcısı, Twitter üzerinden paylaştığı mesajla yayımladığı görsellerin sahte olduğunu yazdı.

Dinleyin, 10 saniyelik bir tarih dersi: 1988’de, Sony ve Nintendo, SNES’e CD-ROM girişi yapmak için beraber çalıştılar. 1991 yılında Sony, Consumer Electronics Show’da bu bilgiyi açıkladı. Fakat ondan sonraki gün Nintendo aslında Phillips’le CD teknolojileri için partnerlik kurduklarını açıklayarak Sony’i yalanladı. Buna sinirlenen Sony, kin güdüsüyle Nintendo’dan intikam almak için projenin teknolojisinin yarısını şu an bildiğimiz PlayStation 1’e ekledi.

Hiçbir zaman yayınlanmadığı için Sony-Nintendo PlayStation oldukça nadir. Yani bu gördüğünüz gerçekten büyük bir olay. Imgur üyesi DanDiebold’un babasının çöpleri arasında bulduğunu söyledi. İşte asıl gol burada, Fotoğrafların arkasındaki hikaye:

“Babam zamanında bir firmada çalışıyordu ve görünüşe göre iş arkadaşlarından birisi Nintendo için çalışıyordu, sanırım adı Olaf’tı. Babamın firması iflas ettiğinde babam bunu, ona atması söylenen bir çöpte bulmuş.”

Bu gerçek olamayacak kadar iyi gözüküyor çünkü “Olaf” ismi, Ólafur Jóhann Ólafsson’a yani Sony’nin kurucularından, başkanı ve yönetim müdürüne bir gönderme olabilir. Reddit konusu şu an gizli. Konsol gerçekten var, bu kadarı doğru gözüküyor. Fakat doğrulanmış hiç bir detay olmadığından şüphe ile yaklaşıyoruz. Fotoğrafların koyduğu bir link paylaştı fakat bu o kadar da büyük bir garanti değil tabii ki.

Sony-Nintendo PlayStation prototipi

Önceki İçerikArkham Knight’a Yeni DLC Duyuruldu
Sonraki İçerikLoL PBE Güncellemeleri – 1 Temmuz 2015

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz