Sıradaki oynanabilir Mortal Kombat X karakteri belli oldu

Bir sonraki oynanabilir Mortal Kombat X karakteri belli oldu.

Sürekli olarak yeni karakter haberleri ile karşımıza çıkan Mortal Kombat X’ten yine bir karakter haberi. Sıradaki oynanabilir Mortal Kombat X karakteri belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde Gamefaq forumlarında bir kullanıcı sıradaki oynanabilir Mortal Kombat X karakterleri için bir liste paylaşmıştı ve bu haberi sizlere bildirmiştik. İddia edilen listenin başındaki karakter Johnny Cage ve bugün yeni bir haber ile Johnny Cage’in sıradaki oynanabilir Mortal Kombat X karakteri olduğu açıklandı. Daha öncesinde onun yanında mücadele edecek olan kızı Cassie Cage duyurulmuştu.

Geliştirici şirket NetherRealm Studios’tan Adam Urbano, iddia edilen listedeki karakterlerden Kenshi’nin oyuna ekleneceğini de doğruladı.

Oyunda Johnny Cage olarak oynayabilecek ve ayrıca Sonya ve Johnny’nin kızı Cassie Cage’ide sizlere göstereceğiz. Ek olarak, Kenshi’yi görme fırsatı yakalayabileceksiniz.

Mortal Kombat X, 14 nisan tarihinde Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PC platformları için raflardaki yerini alacak. Ayrıca oyunun mobil sürümü de geliştirme aşamasında.

Son olarak, iddia edilen Mortal Kombat X karakter listesinden 2 tanesi daha böylelikle doğrulanmış oldu – Johnny Cage ve Kenshi – Bakalım listedeki tüm karakterler iddia edildiği gibi oyuna eklenecek mi?

 

Mortal Kombat X hakkında

Mortal Kombat X, daha önceki ve yeni karakterleri ile serinin 10. oyunu. Seride ilk defa oyuncular her karakter için 3 varyasyon arasında seçim yapabilecek. Bu varyasyonlar serinin yeni oyunu Mortal Kombat X için belkide en büyük yenilik. Ayrıca oyuncular için serinin önceki oyunlarında yer alan X-Ray hamlesi de olacak.

Önceki İçerikThe Division için yeni görüntüler sızdırıldı, Ubisoft’tan yanıt gecikmedi
Sonraki İçerikLoL Şampiyonluk Ligi’nde son dönemeç: 7. hafta

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz