SimCity BuildIt üç haftada 15 milyon kez indirildi!

Electronic Arts’ın mobil platform için piyasaya sürdüğü şehir kurma simülasyonu SimCity BuildIt, üç hafta önceki çıkışından bu yana 15 milyon defa indirildi.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, SimCity BuildIT çıkışından bu yana 15 milyon gibi bir indirme rakamına ulaştı. Ekim ayında duyurulan ve ücretsiz olan oyun, dokunmatik ekranlar için yenilenen arayüzü ile iPhone, iPad ve Android cihazlar için üç hafta önce çıkış yapmıştı. 100’den fazla ülkede iOS platformu için ilk 5’e girmeyi başaran SimCity BuildIt, aniden popüler oldu. EA Games, oyunun piyasaya çıkışından bu yana, dünyanın dört bir yanından oynayan oyuncuların 8 binden fazla yıl ilerleme kaydettiğini söylüyor.

SimCity BuildIt’ten eğlendiğiniz için heyecan duyuyoruz. Ayrıca zamanla SimCity BuildIt’i geliştirmek ve oyunculara yeni içerikler sunmak için de oldukça heyecanlanıyoruz.

EA’nin hemen hemen SimCity BuildIt ile aynı zamanda çıkardığı Dungeon Keeper, diğer bir ücretsiz mobil oyunu agresif para kazanma uygulamaları ile eleştirildi ve SimCity BuildIt aynı başarıyı kazanamadı.

 

 

Önceki İçerikTwitch Müzik ile kısıtlama olmadan kullanabileceğiniz 500 müzik!
Sonraki İçerikWindows 10’u canlı yayından takip edin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz