Shadow of Mordor’un devam oyunu ‘Shadow of War’ adıyla sızdırıldı

Shadow of War'un bu Ağustos'ta çıkacağı iddia ediliyor.

Middle-earth: Shadow of Mordor‘un devam oyununun geliştirme aşamasında olduğuna dair bazı bilgiler, geçtiğimiz yıl ortaya çıkmış ancak oyun resmi olarak duyurulmamıştı.

Perakende sitelerinden biri olan Target‘ın resmi internet sitesinde yapılan listeleme ile, Middle-earth: Shadow of Mordor’un devam oyununun adının Middle-earth: Shadow of War olduğu ortaya çıktı. Hatta oyunun kapak tasarımı da yayınlandı.

NeoGAF forumundan DeathByBacklog adlı kullanıcının fark ettiği sayfada, devam oyununun Xbox One ve PlayStation 4 için listelendiği görülüyor. Serinin ilk oyunu aynı zamanda PC için de yayınlanmıştı ancak yapılan listelemede oyunun PC sürümü yer almıyor.

Target sitesinde Shadow of War’un çıkış tarihi de bulunuyor. Buna göre, oyun 22 Ağustos 2017’de piyasaya sürülecek. Ayrıca, oyunun Standart versiyonuna ek olarak Gold Edition‘ı da listelendi. İşte Gold Edition’da yer alacak olan içerikler:

  • Slaughter Tribe Nemesis Genişleme Paketi
  • Outlaw Tribe Nemesis Genişleme Paketi
  • The Blade of Galadriel Hikaye Genişleme Paketi
  • The Desolation of Mordor Hikaye Genişleme Paketi
  • Gold War Sandığı
  • Toplam değeri 125 dolardan fazla

İki Nemesis paketi, oyuna “yeni bir Orc Kabilesi’nin yanı sıra yeni düşmanlar, yeni görevler, yeni beceriler, yeni silahlar ve yeni bir kıyafet seti” ekleyecek. Hikaye paketleri ise, “yeni bir hikaye içeriği, yeni oynanabilir karakterler, yeni beceriler, yeni yan görevler, yeni düşmanlar, yeni müttefikler ve dahasını” barındırıyor.

Middle-earth: Shadow of War, resmi olarak duyurulduğunda daha detaylı ve kesin bilgilere ulaşabileceğiz.

Önceki İçerikHearthstone’un yeni genişleme paketinin duyuru tarihi netleşiyor
Sonraki İçerikNokia oyuna geri döndü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz