Ryan Reynolds, Hugh Jackman ile birlikte bir “Deadpool/Wolverine” filmi istiyor!

Deadpool ile Wolverine'i aynı filmde görmeyi kim istemez ki?

Deadpool, yıllarca süren yapım sürecinin ardından bu yılın başlarında vizyona girdi. Film, oldukça başarılı bulundu ve birçok kişi tarafından sevildi. Daha sonra serinin ikinci filmi duyuruldu ve başrolde yine Ryan Reynolds‘un Deadpool olarak yer alacağı belirtildi.

Ayrıca ilk filmin yönetmeni Tim Miller’ın görevini bırakmasının ardından devam filminin başına yeni bir yönetmen, David Leitch, getirildi.

2018’de vizyona girmesi planlanan Deadpool 2 filminin başrolü Ryan Reynolds son röportajında, “Deadpool’u ve Wolverine’i bir filmde beraber görmek istiyorum.” dedi ve şöyle devam etti:

“Yapmamız gereken Hugh Jackman’i ikna etmek. Kendisi tanıdığım en iyi insanlardan biridir. Deadpool ve Wolverine’i bir filmde beraber istememin nedeni, sadece bu ikilinin gerçekten iyi bir film ortaya koyacak olması değil, aynı zamanda Hugh Jackman’i gerçekten çok seviyor olmam.”

Hugh Jackman, 2017’de vizyona girecek olan Logan (Wolverine 3) filminin ardından artık dinlenmeye çekileceğini açıklamıştı. Ancak belki, sadece belki, Ryan Reynolds’ın sayesinde Deadpool (Ryan Reynolds) ile Wolverine (Hugh Jackman) ikilisini bir filmde beraber görme şansını yakalayabiliriz.

Hugh Jackman’ın başrolde oynadığı Logan filmi, Türkiye’de 3 Mart 2017’de gösterime girecek.

Wolverine ve Deadpool, çizgi romanlarda büyük geçmişe sahip karakterler arasında yer alıyor. Ayrıca bu ikili daha önceden bir filmde aynı sahnede yer almıştı. Deadpool ve Wolverine ikilisini X-Men: Origins filminde görmüştük ancak bu  pek etkileyici olmamıştı ve Deadpool oldukça farklıydı.

Önceki İçerikThe Witcher serisinin eski tasarımcısı Techland’e geçti
Sonraki İçerikWargaming’den Savaş Mağduru Çocuklara Destek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz