Rockstar’ın yeni projeleri yakında duyurulacak!

Take-Two'nun yatırımcılar ile düzenlediği konferanstan şirketin ileriye yönelik planları hakkında bilgiler geldi.

GTA 5 hala popülaritesini korumaya devam ederken, Rockstar‘ın yeni oyun projelerini açıklama konusunda aceleci davranmayacağı öngörülüyor.

Take-Two‘nun 2016 yılının ilk yarısına ait finansal raporları yayımlandı. 30 Haziran tarihinde sona eren verilere göre, Grand Theft Auto V‘in ve GTA Online‘ın güçlü gidişatı, şirketin başarılı bir mali dönem geçirmesindeki en önemli pay.

Bu yılın ilk çeyreğinde mali açından yüzde 13 büyüyen firmanın net geliri 311 milyon dolara ulaştı. Geçen yılın aynı döneminde ise bu rakam 275 milyon dolar kadardı. Take-Two’nun bu gelişiminde rol oynayan ana etkenler GTA V, GTA Online, NBA 2K16 ve Battleborn. Ayrıca, şirketin CEO’su Strauss Zelnick mali konferansta yaptığı açıklamada, ‘Battleborn’un beklenilen seviyede başarıya ulaşamamasına rağmen firma olarak mali açından başarılı bir dönem geçirdiklerini’ belirtti.

Take-Two ayrıca XCOM 2’nin konsol versiyonun ertelendiğini de bu mali toplantıda açıkladı. Bu ertelemeden sonra, XCOM 2 konsollara 27 Ekim’de Amerika’da, 30 Ekim’de ise dünyanın diğer bölgelerinde çıkış yapacak.

Mali raporlarda değinilen bir başka konu ise Rockstar’ın gelecekteki projeleriydi. Raporda, “Rockstar Games, ileriye yönelik projeler üzerinde yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor ve bunlar yakında duyurulacak.” ifadesi geçiyor.

Take-Two, şu günlerde yatırımcılar ile bir konferans görüşmesine ev sahipliği yapıyor. Buradan yeni bilgiler geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

Önceki İçerikTom Clancy’s The Division’ın filmi geliyor!
Sonraki İçerikNo Man’s Sky Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz