Resident Evil 7’nin dağıtım verileri açıklandı; serinin toplamı 75 milyona ulaştı!

Capcom, Resident Evil 7'nin "sağlam bir başlangıç" yaptığını söylüyor.

Resident Evil 7: Biohazard, 24 Ocak’ta resmi olarak çıkış yaptı. Oyunun çıkışının ardından Capcom, 2,5 milyon adet Resident Evil 7’nin perakendecilere gönderildiğini açıkladı. Böylece, serinin genel toplamı 75 milyona ulaşmış oldu.

7,1 milyon ile Resident Evil 5 ve 6,6 milyon ile Resident Evil 6, şu anda Capcom’un en iyi satan oyunları durumunda. Ancak, bu iki yapım da uzun süredir piyasada olan oyunlar.

24 Ocak’ta çıkış yapan Resident Evil 7: Biohazard için Capcom, “sağlam bir başlangıç yaptı” yorumunda bulundu. Önümüzdeki haftalarda satış rakamının artarak devam etmesi beklenirken, Capcom, oyunun satışlarından beklentisini daha önceden dile getirmişti. Buna göre, şirketin mali takviminin sonu olan 31 Mart 2017’ye kadar 4 milyon satış rakamına ulaşmak. Şunu da belirtmek gerekir, 2,5 milyonluk dağıtım miktarı, perakendecilere gönderilen ünite sayısını gösteriyor yani oyunun ne kadar sattığı henüz netleşmiş değil.

Resident Evil 7, serinin köklerine dönüş yapan bir oyun oldu ve birçok kişi tarafından beğenildi. Oyunun ilk inceleme puanları da oldukça yüksek. 

Resident Evil 7: Biohazard, 24 Ocak’ta Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yaptı. PS4’e özel olarak oyuncular isterlerse tüm oyunu PS VR ile de oynayabiliyorlar.

Resident Evil 7: Biohazard incelememizi çok yakında Başlat Tuşu’nda bulabileceksiniz. 

Önceki İçerikPlayStation VR Worlds – İnceleme
Sonraki İçerikBT ÖZEL: PS4’e özel Nioh’un dosya boyutu ortaya çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz