Quantum Break, PC için de duyuruldu; sistem gereksinimleri açıklandı!

Remedy Entertainment tarafından Xbox One‘a özel olarak geliştirilen Quantum Break, PC için de doğrulandı.

Oyunun yapımcısı Remedy ve yayıncısı Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre, Quantum Break, Xbox One’ın yanı sıra PC için de aynı gün piyasaya sürülecek. Ayrıca oyunun PC sistem gereksinimleri de belli oldu.

Ocak ayının sonlarında Brezilya Değerlendirme Platformu tarafından yapılan listeleme ile oyunun PC sürümü gözükmüştü ancak resmi olarak doğrulanmamıştı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruya göre ise, Quantum Break Xbox One ve PC için 5 Nisan 2016’da çıkış yapacak. Bununla birlikte oyunun PC sürümü için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri de açıklandı.

Öncelikle, oyunun oynayabilmek için Windows 10 işletim sistemine sahip olma şartı bulunuyor. Yani Windows 10 dışında bir işletim sisteminiz bulunuyorsa oyunu açmanız mümkün değil çünkü Quantum Break’in PC sürümü DirectX 12 zorunluluğu bulunduruyor.

Bunun dışında minimum ve önerilen sitem gereksinimleri şu şekilde (Önerilen sistem gereksinimleri değiştirilmiştir. Güncellenen sistem gereksinimleri görselin altındadır.):

Yukarıdaki görselde yer alan sistem gereksinimleri daha sonra güncellendi. Minimum sistem gereksinimlerinde herhangi bir değişiklik yaşanmazken, önerilen sitem gereksinimleri biraz daha aşağıya çekildi. Buna göre, işlemci i5 4690, ekran kartı 4 GB GTX 970 veya R9 390 olmak zorunda. RAM ise değiştirilmedi ve 16 GB olarak kaldı.

Son olarak, 5 Nisan’da çıkış yapacak olan Quantum Break’i Xbox One için dijital olarak ön sipariş edenler, oyunun PC sürümüne ücretsiz olarak sahip olacaklar. Ayrıca Quantum Break’in Xbox One sürümünün yanında Alan Wake’in tam sürümüyle beraber iki DLC paketi de hediye edilecek.

Önceki İçerikSizce Twitch Yayınları Ne Kadar İzleniyor?
Sonraki İçerikStreet Fighter 5 ön yüklemeye açıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz