PlayStation Network’ten 2 Saatlik İhtiyaç Molası

Sony, yaptığı açıklama ile PlayStation Network‘ün 25 Mayıs tarihinde bakıma gireceğini duyurdu. 2 saat sürecek bu bakım, Türkiye saati ile 07:30’da başlayıp 09:30’da sona erecek.

Bu süre içinde hiçbir çevrim içi özellik kullanılamayacak. Tarihi not etmekte fayda var. Yapılan tam açıklama ise şu şekilde:

PlayStation™Network rutin bakım ve iyileştirme çalışmaları, 25.05.2016, 07:30 – 25.05.2016, 09:30 tarihleri arasında yaklaşık 2 saat boyunca sürecek. Halihazırda hesabı olan herkes, bakım sırasında PlayStation™Network profiline giriş yapabilir; oyun oynayabilir ve çoğu uygulamayı kullanabilir. Bu bakım sırasında Account Management, PlayStation Video ve PlayStation Store hizmetlerine erişemezsiniz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. PS4™ cihazınızı, bakım başlamadan önce ana konsolunuz olarak etkinleştirmenizi tavsiye ederiz; böylece bakım sırasında çoğu oyunu oynamaya ve 3. taraf hizmetlerini kullanmaya devam edebilirsiniz. Konsolunuzu etkinleştirmek için PlayStation™Network profilinize giriş yapın ve [Ayarlar] > [PlayStation™Network/Hesap Yönetimi] > [Ana PS4 Sistemi Olarak Etkinleştir ] > [Etkinleştir] seçeneklerine gidin. Bunu yalnızca bir kez yapmanız gerekir. PlayStation™Network hizmetlerinin her zaman kullanılabilir olması için elimizden geleni yapıyoruz; ancak zaman zaman temel bakım çalışmaları yürütmek ve özellikleri geliştirmek için PlayStation™Network’ü çevrimdışı hale getirmemiz gerekmektedir. Bakımların süresini azaltmak için yoğun çalışmalar yürütmekteyiz.

Önceki İçerikCD Projekt Red’in başkanı, olası bir The Witcher 4 oyunu hakkında konuştu
Sonraki İçerikDOOM İnceleme
Makine ve otomotiv mühendisi, aynı zamanda yılların oyuncusu. Arada kamyonculuk yaptığı iddia edilmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz